Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X556UQ-XX449D, laptop multimedia albastru

Laptopul Asus X556UQ-XX449D poate fi un bun model pentru orice, dar nu poate fi un model ideal pentru gaming. Pentru jocuri e nevoie de procesor HQ și placă video GTX cât mai nouă. Prefer componente mai noi deoarece sunt mai eficiente, motiv pentru care autonomia de lucru e suficientă. Am pus poza de mai jos și se poate observa că la interior toate arată la fel, însă capacul poate avea mai multe finisaje. La acesta, capacul e pe albastru și dintr-un anumit unghi ați putea spune că e negru.

Pentru cei care vor să vadă dotările și finisajele, am pus clipul de la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X556UQ-XX449D, laptop multimedia albastru

Componentele acestui laptop sunt decente deoarece e vorba de un Core i7-6500U Skylake, memorie RAM de 8GB, hard disc de 1TB, GeForce 940MX. Ecranul acestui laptop e destul de plăcut chiar dacă are doar o imagine HD, iar seara se pot viziona filme dacă nu aveți o cameră prea mare. Orice laptop poate fi folosit ca media player portabil deoarece are o configurație cu placă video decentă și ieșirile video sunt foarte bune. Mă refer la ieșirea HDMI care e foarte bună și limitează calitatea imaginii.

Porturile sunt destul de numeroase și diversificate, astfel se pot conecta mai multe la acesta. Pentru a avea o viteză de transfer foarte bună pe wireless, e nevoiede un router wireless WiFi ac. Acest model vine cu dotări destul de interesante și care le puteți regăsi pe alte variante similare. Nu e foarte scump deoarece nu are sistem de operare Windows, ci doar Free DOS.

Plusuri: arată destul de bine, USB tip C, componente performante, arată destul de bine și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X556UQ-XX449D e o alegere destul de interesantă care are componente suficient de performante și nu trebuie să fie neapărat de ultimă generație. Un laptop cu cele mai noi componente de pe piață costă ceva mai mult și poate că și așa vă cam depășește bugetul. Nu are sens să optați pentru un laptop cu procesor Core i5 de tip U, deoarece performanțele sunt mult inferioare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu