≡ Meniu

Asus X556UQ-XX451D, laptop cu Intel Kaby Lake

Un laptop nou vine cu ce este mai bun pe piață dar asta depinde și de producător. Astfel că Asus X556UQ-XX451D poate fi o recomandare dacă doriți să fiți în pas cu noile tendințe. Puteți juca destul de multe jocuri pe acest laptop dar tot nu veți putea să o faceți ca pe un laptop de gaming sau un desktop. Laptopurile au fost concepute pentru cei care vor mai multă portabilitatea, deci poate fi luat la locul de muncă, la facultate ori în oraș. Deci nu veți putea compara un laptop cu un desktop, însă diferența de preț nu e chiar așa de mare pentru că e nevoie de un monitor pentru acel desktop.

În funcție de ce aveți nevoie și de buget, alegerea rămâne a voastră însă viitorul aparține laptopurilor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X556UQ-XX451D, laptop cu Intel Kaby Lake

Cea mai recentă serie de la Intel vine cu procesoare precum Core i5-7200U care are placă video HD Graphics 620. Bineînțeles, aceasta e cea integrată, iar pentru jocuri și filme veți avea o placă video ceva mai bună – GeForce 940MX. Această placă video face parte din segmentul mijlociu deoarece pentru gameri există plăci video ca GTX 1080M.

Dotările acestui model sunt destul de diversificate și nu aș putea spune că îi lipsește ceva. Anumite dotări le găsiți doar pe anumite serii (tastatură iluminată, cititor de amprentă, TPM etc). Ideea e să puteți conecta orice la acesta și cred că un laptop ca acesta poate înlocui orice desktop chiar dacă nu are un ecran foarte mare, până la urmă veți lucra pe el de la o distanță destul de mică.

Plusuri: autonomie de lucru modestă, arată foarte bine, destule porturi, componente de ultimă generație (procesor, memorie RAM, placă video).
Minusuri: nu sunt.

Asus X556UQ-XX451D e mai accesibil decât alte modele de la concurență și pentru că nu vine cu Windows 10. Cu siguranță, varianta cu Core i7 e mult mai scumpă dar merită dacă aveți pretenții mai mari pentru că folosiți anumite aplicații (cu cerințe hardware ceva mai mari). Jos e o prezentare a unui laptop din aceeași serie și nu văd de ce ați alege un alt laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu