Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X556UQ-XX453D, laptop cu componente de ultimă generație

Asus X556UQ-XX453D e cea mai performantă alegere iar dacă vreți să economisiți ceva bani, alegeți cea cu Core i5 deoarece restul componentelor sunt aceleași. Bineînțeles, pot fi și variante cu 4GB memorie integrată, deci veți putea pune ulterior încă o plăcuță dacă e nevoie. Ținând cont că e vorba de DDR4, nu e nevoie să fie prea multă memorie dar pentru gamerii înrăiți aș recomanda un alt tip de laptop (RoG).

Sunt multe laptopuri pe piață pentru buzunarul oricui și dacă nu vi-l permiteți, se poate alege o altă metodă de plată – în rate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X556UQ-XX453D, laptop cu componente de ultimă generație

Cea mai recentă generație de procesoare de la Intel – Kaby Lake, vine cu procesoare mai eficiente iar cel mai bun e Core i7. Bineînțeles, acesta e de mai multe feluri, dar pe acesta e unul ideal pentru uz office/multimedia. Pentru jocuri e nevoie de un procesor HQ care consumă mai mult și oferă mai multă performanță. Poate pe viitoarele generații de laptopuri vor avea un ecran FullHD și poate chiar cu panou IPS, iar până atunci aveți la dispoziție un ecran HD de 15 inci. Nu prea se optează pentru un ecran FullHD deoarece veți pierde din autonomie (consumă mai mult).

Aș aș instala doar Windows 10 pe acesta deoarece are componente noi și mă gândesc că vreți să vedeți cam cât de bine se mișcă. Poate fi folosit pentru a juca jocuri că de aceea ați și ales Core i7. Procesorul din seria Core i5 e decent pentru uz office/multimedia, iar Core i3 e decentă pentru userii office.

Plusuri: arată destul de bine, procesor i7, memorie DDR4, preț atractiv, dotări destul de multe etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X556UQ-XX453D e un laptop care poate fi următoarea opțiune dacă nu v doriți ceva mai accesibil ori cu performanțe inferioare. Veți găsi laptopuri mai ieftine cu Core i7 dacă e vorba de o generație anterioară, dar eu aș alege un laptop cât mai nou datorită eficienței energetice. La capitolul dotări nu diferă cu nimic față de lat laptop și se poate observa din clipul de la final.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu