Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X556UQ-XX454D, laptop cu Core i7-7500U

Laptopul Asus X556UQ-XX454D e ceva mai scump decât cele cu Intel Core i7 Skylake deoarece are cea mai nouă generație de procesoare, dar și SSD, placă video GeForce 940MX și memorie DDR4. Aspectul seriei a rămas același chiar dacă există îmbunătățiri la interior. Oricum, tot nu poate concura cu un model din seria N care are carcasă din aluminiu și multe dotări speciale interesante. Există serii care pot fi ceva mai scumpe doar pentru că au niște dotări mai interesante sau pentru că arată diferit, dar cred că veți alege un laptop strict pentru performanțele sale.

Recomand laptopuri cât mai noi deoarece sunt mai eficiente din toate punctele de vedere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X556UQ-XX454D, laptop cu Core i7-7500U

Pot spune că la un așa preț e și normal să aibă o placă video ceva mai bună decât cea din procesor, dar tot nu e special creată pentru jocuri. Ceva mai bune sunt cele din seria GTX dar care consumă mai mult. Dacă vă plac filmele, nu prea aș recomanda un laptop prea scump deoarece veți rămâne cu o autonomie mică. Un utilizator care folosește laptopul pentru toate deoarece nu are un alt laptop ori desktop, nu are nevoie de cel mai scump model de pe piață, ci de unul suficient de performant și dotat.

Putea fi mai scump dacă ar fi avut Windows 10 preinstalat, dar așa trebuie pus ulterior folosindu-vă de un stick USB 3.0 sau de un disc. Cu o memorie USB instalarea e mai rapidă și trebuie doar să alegeți de pe ce să booteze. Alături de un laptop trebuie să nu uitați de un eventual mouse și router wireless performant (dacă veți folosi doar tehnologia WiFi, atunci alegeți unul Dual Band cu WiFi ac).

Plusuri: arată foarte bine, performanțe ridicate, autonomie mare în mod office, destule porturi, SSD, placă de rețea performantă etc.
Minusuri: nu sunt.

Un desktop poate fi mai ieftin dar trebuie să luați în calcul un monitor, dar și un număr mare de cabluri în jurul biroului. Ar mai fi și lipsa de mobilitate oferită de un PC, de aceea Asus X556UQ-XX454D poate fi un bun desktop replacement.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu