≡ Meniu

Asus X751LB-TY061D, laptop de 17 inci cu 4 celule

Asus X751LB-TY061D e unul dintre cele mai puternice laptopuri de pe piață deoarece e dotat cu procesor i5, placă video GeForce 940 și 4 giga memorie RAM. Se adresează persoanelor care vor o sculă puternică, dar care să poată fi mutată cu ușurință dintr-o parte în alta. Portabilitatea nu punctul forte al aparatului de față, dar se descurcă mai bine decât alte modele întrucât bateria e cu patru celule și nu cu două precum la alte modele.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care e un desktop replacement. Asta înseamnă că poate înlocui cu succes un desktop și ocupă spațiu precum un laptop normal.

Asus X751LB-TY061D, laptop de 17 inci cu 4 celule

Pe partea de caracteristici e dotat cu un procesor care are două nuclee, cu ecran de 17,3 inci (rezoluția acestuia e de 1600×900 pixeli), cu 4 GB memorie RAM și cu multe porturi (are trei porturi USB 3). Placa video din dotare e una GeForce 940M care vine cu 2GB memorie RAM, iar din această cauză toate jocurile vor rula bine (trebuie ținut cont că acest laptop nu e unul special pentru jocuri).
Portabilitatea e una ok deoarece greutatea e de 2,8 kilograme, dar bateria nu ține prea mult întrucât e una de 4 celule. Deci, să nu vă așteptați la o autonomie mai mare de 3 ore.
Vine cu unitate optică, iar din această cauză o să vă fie ușor să instalați sistemul de operare întrucât nu vine cu așa ceva. u recomand să-i instalați Windows 10 deoarece e compatibil cu PC-ul de față.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul mic, că arată bine, prezența unor porturi ok, că are componente performante și altele.
Din păcate ecranul nu e unul cu rezoluție Full HD și nici nu are SSD. Ecranul nu e unul care poate fi schimbat, dar puteți pune un Solid State Drive. 😉

X751LB-TY061D este laptopul pentru tine dacă te interesează ceva de 17 inci pentru filme ori jocuri. În acest sens îți vor fi de folos ecranul glare și componentele foarte performante.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se comportă acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu