≡ Meniu

Asus X751LB-TY149D, laptop multimedia accesibil

Asus X751LB-TY149D e ceva mai bun decât unul de 15 inci deoarece are o imagine îmbunătățită și hard mare. Deci puteți stoca multe filme pe el dar și muzică. Sistemul audio integrat nu se compară cu unul extern deoarece nu e la fel de puternic. Deci pentru o experiență multimedia mai bună niște boxe 2.1 ar fi ideale. Bineînțeles, dacă nu ați mai avut un laptop, aveți nevoie de perifericele următoare: mouse și router wireless. Îmi plac cele cu WiFi ac deoarece viteza de transfer e maximă (ca pe LAN) și deci îmi merită toți banii.

Un laptop mai mare nu poate fi mai accesibil decât unul clasic – 15 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X751LB-TY149D, laptop multimedia accesibil

După cum ați observat laptopuri de 17 inci oferă componente pe măsură dar și acceptă upgrade-uri. La un laptop se pot upgrada următoarele: hardul și memoria RAM. Bineînțeles, se poate înlocui unitate DVD cu încă un mediu de stocare. Apreciez mult la acest model că are doar USB-uri 3.0, deci copia sau instala orice pe el rapid și simplu (cu condiția, să aveți un stick USB 3.0).

Poate fi inclus în categoria multimedia datorită procesorului Core i3 Broadwell și plăcii video dedicate GeForce 940M. Nu e un laptop de gaming deoarece e nevoie componente mai bune de minim 8GB de RAM și un ecran FullHD. Are un ecran HD+ pe care se pot viziona filme HD sau FullHD, dar nu vă oprește nimeni să conectați un televizor prin HDMI la acest laptop. Nu poate fi foarte ușor deoarece un ecran mai mare e prezent doar la un laptop mare. Astfel greutatea laptopului e de 2.8 kg, pe când un laptop de 15 inci are cam 2.3 kg.

Plusuri: performanțe destul de bune, suficient spațiu de stocare, ecran mare și altele.
Minusuri: nu are prea multă memorie RAM.

Pe acest Asus X751LB-TY149D aș instala Windows 10 varianta pe 64 de biți deoarece îi va evidenția perfect performanțele dar nu vă oprește să instalați o versiune anterioară. Clipul de jos vă poate fi de folos în alegerea modelului dorit și cu acesta chiar nu mai aveți nevoie de altul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu