≡ Meniu

Asus X751LB-TY150H, desktop replacement cu i5 și 940M

Unul dintre cele mai bune laptopuri de 17,3 inci ale momentului e acest Asus X751LB-TY150H. E bun deoarece vine cu procesor i5 din generația Broadwell, placă video cu memorie dedicată de 2 giga și sistem de operare Windows 8.1. Adevărul e că mi-aș fi dorit să vină cu cele mai nou OS de la Microsoft – Windows 10.
Un astfel de notebook PC se adresează persoanelor care vor să vadă filme HD fără pierderi de detalii ori care vor să se joace diferite jocuri mai costisitoare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești primim un notebook care nu doar arată bine, ci care se comportă fără vreun reproș în orice tip de sarcină. 😉
Alături e o poză din care vă puteți face o părere despre cum arată acest model.

Asus X751LB-TY150H, desktop replacement cu i5 și 940M

Specificații care probabil că te-ar interesa la acest model ar fi procesorul i5 model 5200U cu două nuclee, cei 4 giga memorie RAM și ecranul de 17,3 inci cu rezoluție 1600×900 pixeli. Evident că fiind un desktop relpacement are și un hard foarte încăpător de 2TB pentru a stoca oricâte fișiere doriți.
Laptopul merge mai mult înspre zona multimedia, iar dovadă e faptul că are ecran glare. Astfel de ecrane afișează culori mai realiste și de aceea sunt mai bune pentru filme ori poze.

Pe partea de lucruri pozitive aș menționa că are rețea 10/100/1000, baterie cu 4 celule (ține maxim 3 ore), 3 porturi USB 3.0, unitate optică DVD, procesor i5, placă video capabilă și mulți RAMi.
Lucruri mai puțin pozitive ar fi că nu are ecran cu rezoluție Full HD, că nu are wireless ac și că nu are SSD.

Deci, dacă te interesează un laptop care să fie foarte versatil în utilizare atunci îți recomand modelul de față. Vine și cu Windows preinstalat așa încât să nu-ți mai bați capul cu așa ceva, iar dacă vrei să editezi documente atunci ai la dispoziție Office Trial ori Google Docs de pe net.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată acest model am pus alături și un clip dintr-o serie asemănătoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu