≡ Meniu

Asus X751LB-TY151D, laptop cu ecran de 17 inci și Intel Broadwell

Laptopul Asus X751LB-TY151D e unul ceva mai mare decât restul și mă refer la ecran deoarece el influențează dimensiunile laptopului. laptopurile de 15 inci sunt inferioare din cele mai multe puncte de vedere însă există modele de 15 inci care au aceleași performanțe iar diferența de preț nu e foarte mare. Pentru acasă, un laptop de 17 inci e înlocuitorul perfect pentru un desktop, nici nu mai e nevoie de periferice ori un monitor.

Nu e chiar ieftin dar eu consider că are un preț corect pentru ce are și ce oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X751LB-TY151D, laptop cu ecran de 17 inci și Intel Broadwell

Configurația acestui laptop e cu Core i7-5500U, 4GB, hard de 2TB și GeForce 940M. În general, laptopurile nu vin cu harduri mari, dar pe acesta chiar puteți stoca multe fișiere media (mă refer la filme și muzică). Calitatea video e una superioară deoarece rezoluția crește odată cu diagonala ecranului însă pentru conținut 1080p, eu aș folosi un televizor iar laptopul să fie pe post de media player extern.

Porturile sale sunt destul de multe comparativ cu cele ale unui laptop mai mic, de exemplu, de 13 inci. Cu siguranță, dimensiunile laptopurilor joacă un rol foarte important dar nu toate sunt utile. Poate că nu veți folosi chiar toate USBuri ori ieșire VGA.

Nu are sistem de operare ci doar Free DOS, de aceea eu vă recomand Windows 10 fiind un laptop nou. Instalarea se poate face pe un stick USB sau de pe un DVD, dar prin USB 3.0 se poate face mult mai rapid. Deci unitatea DVD e oarecum inutilă.

Plusuri: are un preț decent, imagine HD+, greutate redusă, USBuri 3.0 și arată bine.
Minusuri: nu suportă mai mult de 4GB RAM.

Asus X751LB-TY151D e un laptop de tip multimedia deoarece e performant și nici nu aș alege un laptop cu procesor mai slab de Core i5. Pentru un ecran mare aveți nevoie de putere de lucru iar pentru a rula un joc pe lângă acea placă video dedicată, memoria RAM are un rol important. La acesta nu puteți pune mai multă memorie RAM dar poate că nici nu vreți să faceți un așa upgrade.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu