≡ Meniu

ASUS X751LB-TY151T, laptop multimedia cu i7 și GeForce

Asus X751LB-TY151T e un notebook de generație nouă dotat cu procesor i7 Broadwell, placă video GeForce 940M și 8 giga memorie RAM. Ecranul e unul de 17,3 inci cu rezoluție HD+, iar din această cauză toate filmele se vor vedea foarte bine.
Seria X751 e una economică, dar laptopul e unul puternic datorită componentelor integrate. În cazul în care dorești ceva care să arate mai bine atunci trebuie să te orientezi înspre seriile N și G.

Modelul X751LB-TY151T are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un laptop care nu doar arată bine, ci unul care poate fi utilizat cu succes la orice tip de sarcină. Filmele HD se vor vedea foarte bine pe el, și dacă vrei să vezi filme Full HD atunci le poți vedea fie pe laptop fie pe un ecran extern.

ASUS X751LB-TY151T, laptop multimedia cu i7 și GeForce

Pe partea de specificații acest model e unul foarte avansat deoarece vine cu ecran de 17,3 inci, cu procesor rapid de tip i7-5500U (e dual core) și cu 8 giga memorie RAM. Eu mă bucur că au decis să pună mai mulți RAMi pe noile laptopuri deoarece 4 giga erau cam puțin.
Din păcate nu are wireless ac, dar are placă de rețea Gigabit care te va ajuta să descarci la viteze impresionante.
Hardul e unul de 2TB, dar era mai bine dacă era unul de tip hibrid or iun SSD de 256 de giga.
Pe partea de soft vine cu Windows 10, iar asta ne demonstrează că e vorba despre un laptop de ultimă generație.

Pentru achiziția acestui mdoel ar fi că arată bine, că nu are un cost prea mare și că are componente foarte bune.
Contra ar fi lipsa wireless ac și că nu are ecran 4K.

Deci, dacă vrei un notebook de tip desktop replacement atunci îți recomand acest model. O să-ți furnizeze toat puterea de care ai nevoie în orice situație deoarece are unele dintre cele mai bune componente.
Evident că ești interesat și de portabilitate și de aceea trebuie să-ți spun că e vorba despre un laptop care are baterie cu 4 celule și o greutate de 2,8. Deci, portabilitatea e una decentă, și bateria o să țină vreo 2-3 ore.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu