≡ Meniu

Asus X751LK-T4027D, laptop cu GTX 850M

Laptopul Asus X751LK-T4027D e unul care poate fi destul de bun pentru oricine deoarece are configurație foarte bună. Nu sunt multe laptopuri din seria X care să aibă o placă video așa de bună. Oricum, tot nu veți juca orice joc la detalii maxime în special dacă are cerințe hardware mari. E un laptop până la urmă care e destul de compact comparativ cu un desktop, iar sistemul de răcire e compact.

Dacă vi se pare prea scump atunci alegeți un laptop cu placă video de tip GT. Chiar și procesorul poate influența prețul laptopului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X751LK-T4027D, laptop cu GTX 850M

Configurația sa e una cu procesor Core i7-4510U de 2GHz, Intel HD 4600, hard de 1TB, 6GB memorie RAM și SSD mic. Mai precis, e un bun gadget pentru jocuri sau uz office. Totuși din unele puncte de vedere nu poate fi comparat cu un desktop (nu poate fi upgradat prea mult, ecranul e limitat și performanțele sunt inferioare).

Are un ecran de 17 inci cu imagine 1080p care dă un plus de detalii, dar și claritatea e sporită. Puteți ține destul de multe fișiere pe aceasta deoarece are un hard disk mare, iar performanțele suplimentare sunt date de SSD. Chiar și hardul e unul mai bun – 7200 RPM, iar majoritatea au hard de 5400 RPM.

Ca și dotări are: unitate DVD, difuzoare stereo, slot pentru carduri, LAN, USBuri 3.0, VGA, HDMI, bluetooth, WiFi și bateria de 4 celule. Cam toate .

Are Free DOS, de aceea e și mai ieftin iar voi trebuie să optați pentru Windows 8.1 64 de biți. Greutatea sa e de 2.8 kilograme care e corespunzătoare pentru dimensiunile sale. Laptopurile de 17 inci sunt ceva mai grele decât cele de 15 inci sau de 13 inci.

Plusuri: are o placă video performantă, preț atractiv pentru o așa configurație, USBuri de tip 3.0, fiabilitate.
Minusuri: procesorul e unul cu frecvență scăzută.

Un Asus X751LK-T4027D poate fi un înlocuitor bun pentru actualul PC sau laptop deoarece aduce componente hardware mai eficiente dar și performante. Laptopurile vin cu ale tipuri de componente, ele trebuie să aibă un consum redus deoarece laptopul funcționează pe baterie (poate fi ținut în priză dacă vă jucați).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu