≡ Meniu

Asus X751LK-T4028D, laptop FullHD de 17 inci

Asus X751LK-T4028D face parte dintr-o serie nouă dar interesantă și care are o placă video interesantă. Nu am văzut multe laptopuri din seria X cu placă video GTX 850M. E un model cu un consum mare de energie însă a fost concepută pentru platformele mobile (chiar și pe All-in-One-uri). Oricum are atât o baterie cât și un cablu de alimentare. Eu recomand pentru uz multimedia/gaming, să-l țineți conectat la priză pentru performanțe mai bune. Seriile noi aduc componente de ultimă generație și care sunt destul de bune.

Dacă nu vă place acest model ori poate vi se pare prea scump, optați pentru unul mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X751LK-T4028D, laptop FullHD de 17 inci

Procesorul Core i5 nu e ideal pentru gaming deoarece e un 4210U, adică are o frecvență mai mică (pentru a nu consuma prea multe resurse). Placa video Intel HD 4400 e cea integrată care e bună ori de câte ori vreți o autonomie mai mare. Comutarea între plăci se face automat astfel că nu mai trebuie să vă faceți griji. Ecranul 1080p e perfect pentru cei care caută detalii și vor să vizioneze filme pe el. Pe lângă acel hard disk, are și un SSD decent. Multitaskingul e bun cu 6GB RAM și dacă e nevoie de mai mult, puteți opta pentru 8GB.

Pe partea de comunicații are bluetooth, WiFi, LAN și porturi USB. În rest, are dotările uzuale iar VGA-ul e de tip mini. Bateria de 4 celule nu oferă o autonomie prea mare cu o astfel de configurație. Are doar Free DOS dar voi puteți instala Windows 8.1 pe el, iar o versiune de 64 biți e recomandată. Spun asta deoarece, versiunile pe 32 de biți nu recunosc toată memoria RAM.

Plusuri: are configurație puternică, ecran detaliat, bluetooth, design plăcut și altele.
Minusuri: destul de greu.

Asus X751LK-T4028D e un model interesant care poate înlocui multe desktopuri deoarece are un ecran generos. Din clipul de jos vă puteți face o idee despre acesta și se pare că arată ca oricare alt model X751. Dacă vreți ceva mai portabil, doar cele de 15 inci sunt alternative deoarece laptopurile compacte nu prea se mai fabrică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu