≡ Meniu

Asus X751LK-TY160D, model cu i7-5500U și GTX 850M

Dacă te interesează un laptop de tip desktop replacement atunci îți recomand modelul Asus X751LK-TY160D care e dotat cu ecran de 17,3 inci, procesor i7 și placă video GeForce GTX 850M. Modelul acesta e o alternativă mai ieftină la seria N și vine cu performanțe oarecum similare.
Se adresează și celora pasionați de jocuri deoarece vine cu placa video menționată anterior, iar aceasta e una care vine cu performanțe mai mult decât decente.

Nu aș putea spune că are un cost de achiziție prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și se comportă fără vreun reproș în orice tip de sarcină.
Din imaginea alăturată poți observa că modelul acesta e unul sobru, fiind complet negru precum seriile economice.

Asus X751LK-TY160D, model cu i7-5500U și GTX 850M

Procesorul e unul dual core model i7 din seria Haswell, iar pentru ca totul să ruleze fără sacadări acest laptop are 8 GB memorie RAM (i se pot pune maxim 16 giga). Hardul e unul de 2 terra, dar vine doar cu 5400 rotații ca la oricare alt laptop.
Nu vine cu sistem de operare, iar din această cauză vă vor prinde bine unitatea optică și cele 3 porturi USB 3.0. Eu recomand să instalați Windows 8.1 ori 10 de pe un stick USB 3.0 deoarece în acest fel instalarea o să țină mai puțin.
Un upgrade la acest model nu e necesar, dar cred că puteți să-i puneți un SSD în locul unității DVD prin intermediul unui HDD Caddy.

Pentru achiziția acestui model ar fi portabilitatea decentă (greutatea e de 2,8 kilograme, iar bateria e una cu 4 celule), performanțele peste medie, disponibilitatea mai multor porturi și că are multă memorie.
Contra ar fi că nu are SSD și ecran cu rezoluție Full HD ori 4K. Solid State Drive-ul e o componentă care poate fi instalată pe parcurs în locul HDD-ului ori a unității optice.

Deci, dacă te interesează un laptop care să arate bine și să funcționeze fără reproșuri în diferite situații (editare video, jocuri, vizionat de filme Blu-ray) atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Alături e și un clip din care poți vedea mai bine cum arată acest laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu