≡ Meniu

Asus X751LN-TY066D, laptop cu ecran de 17 inci

Asus X751LN-TY066D e o alegere bună pentru cei care vor o imagine mai mare și configurație multimedia. Cu siguranță, seria X nu va înlocui cea N sau G, dar tinde să se apropie de ele deoarece există configurații tot mai bune. Pe seria X e prezentă și placa video GTX 850M, de exemplu, care e cunoscută pentru performanțele sale mari în jocuri și nu numai. Dacă căutați un înlocuitor pentru desktop, acest laptop e acela.

Alternativele sunt laptopurile de 15 inci din aceeași generație sau poate laptopuri de la alți producători. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X751LN-TY066D, laptop cu ecran de 17 inci

Procesorul Core i5-4210U nu e unul de gaming deoarece are o frecvență scăzută, deci și performanțele sunt corespunzătoare. Dacă alegeți un Core i5 sau Core i7, performanțele sunt decente. Însă dacă alegeți un model Pentium sau Core i3, nu va fi prea bună configurați pentru jocuri. Ecranul de 17.3 inci e suficient de mare pentru vizionat de filme și imaginea pare satisfăcătoare – HD+. Pe partea de memorie are o capacitate de 4GB RAM și spațiul de stocare e oferit de un hard.

Pe lângă placa video Intel HD are și o placă video GeForce 840M. Cea integrată e bună pentru cei care vor autonomie mare și nu vor să joace jocuri. Are dotări bune pentru un laptop așa ieftin. Laptopurile de 17 sunt tot mai rare deoarece producătorii preferă să face modele de 15 inci. Ca și porturi are: LAN, VGA de tip mini, USB-uri 3.0, WiFi, bluetooth etc. Mi se pare normal să aibă 2.8 kilograme deoarece un ecran mai mare influențează greutatea laptopului. Ținând cont că are Free DOS, e bine să alegeți un sistem de operare ca Windows 8.1 deoarece îi va evidenția mai bine performanțele.

Plusuri: e un laptop cu ecran mare, configurație bună pentru acest preț, dotări bune și fiabilitate.
Minusuri: nu are WiFi ac.

Asus X751LN-TY066D are o imagine decentă dar care putea fi mai bună. Totuși, la un așa preț nu putem avea pretenții mari. Jos e un clip destul de reușit cu un laptop asemănător. Spre deosebire de unii producători, la acesta denumirile diferă chiar dacă doar culoarea diferă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu