≡ Meniu

Asus X751LN-TY091D, laptop 17 inci cu rezoluție HD+

Asus X751LN-TY091D e un laptop cu o diagonală a ecranului de 17,3 inci și cu o rezoluție 1600×900 pixeli, adică HD+. Chiar dacă-i un laptop cu un ecran măricel, greutatea sa nu e exagerată deoarece are circa 2,8 kilograme. Din start trebuie să vă spun că acest notebook PC se vrea a fi un desktop replacement ieftin cu procesor i3 și cip grafic GeForce 840M.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acest cost primim un laptop care e numai bun la filme ori jocuri browser based (genul cele de pe Facebook).

Asus X751LN-TY091D, laptop 17 inci cu rezoluție HD+

Pe partea de specificații se poate lăuda cu un procesor dual core model i3 4030U și cu 4 GB memorie RAM care te vor ajuta să rulezi orice fluent. La nevoie mai poate fi adăugată o plăcuță de RAM, iar dacă te preocupă spațiul de stocare atunci trebuie spus că are 1000 de giga, adică mai mult decât suficient pentru orice.
Pentru a rula jocuri diverse se poate folosi de placa video GeForce 840M care e una foarte capabilă. Nu trebuie să vă speriați că această placă o să consume mult curent deoarece laptopul are Nvidia Optimus (o tehnologie care ajută la reducerea consumului de baterie) și bateria e una cu 4 celule.

Pro achiziția unui astfel de laptop ar fi prezența plăcii de rețea cu suport 1 Gbps, existența mai multor porturi (vine cu 3 USB 3.0, pe lângă HDMI și altele) și ecranul mare.
Contra ar fi portabilitatea care nu e cea mai bună deoarece ecranul e mare, iar greutatea e de 2,8 kg. M-aș fi așteptat să aibă suport wireless ac, dar nici așa ceva nu are, deci trebuie să ne mulțumim cu standardul N care e destul de rapid.

De final pot spune că un laptop precum acesta e perfect în cazul în care te interesează ceva care să arate bine, să fie performant și să nu coste prea mult. Aspectiv se prezintă bine și nu e precum seriile acelea economice de acum câțiva ani (aici mă refer la X54 și X55).
Alături e un clip pentru a-ți face o părere despre cum arată, însă trebuie să menționez că acest model nu vine cu Windows, ci fără sistem de operare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu