≡ Meniu

Asus X751LN-TY092D, model cu i7-4510U și GT 840M

În cazul în care ești interesat de un laptop cu ecran de 17 inci și caracteristici numai bune pentru gaming atunci eu îți recomand laptopul Asus X751LN-TY092D. Acesta e unul dotat cu procesor i7 dual core, placă video GT 840 M și hard încăpător de 1TB.
Jocurile vor rula bine, iar filmele HD se vor vedea fără pierderi de detalii, ecranul fiind unul cu rezoluție HD+ (1600×900 pixeli).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care are ecran de 17,3 inci și o baterie cu 4 celule. Bateria o să țină vreo două ore, dar asta depinde foarte mult și de ce faceți cu laptopul. În cazul în care o să-l folosiți pe post de desktop replacement nu o să vă afecteze prea mult că bateria ține puțin.

Asus X751LN-TY092D, model cu i7-4510U și GT 840M

Pe partea de specificații acest model se recomandă prin procesorul i7-4510U (scoate 3986 puncte la benchmark), cei 4 giga de RAM și hardul de 1000 de giga.
Dacă te pasionează jocurile atunci trebuie știut că acest model are placă video GeForce GT 840M de la Nvidia. Aceasta e una activată doar în jocuri ori aplicații care au nevoie de o placă puternică deoarece vine cu tehnologie Optimus.
Hardul e unul foarte încăpător, dar are numai 5400 rotații.
Nu vine cu sistem de operare, motiv pentru care ar trebui să specific faptul că acest model rulează perfect Windows 8.1. Sunt unii care vor încerca să instaleze 7, dar eu vă recomand să rămâneți cu 8.1 deoarece e viitorul.

Lucruri pozitive la acest model ar fi ecranul mare, că are procesor i7, placa video puternică și fiabilitatea. Laptopurile de 17 sunt cam rare și e bine că mai apare câte unul din când în când la orizont.
Din păcate nu are wireless ac, ecranul nu are rezoluție Full HD și nici nu are tastatură iluminată.

Deci, dacă vrei un laptop care să arate bine și care să se miște excelent în sarcini complexe cum ar fi jocuri ori editări video atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest laptop. Modelul de față e unul care e negru, în clip fiind unul alb.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu