≡ Meniu

Asus X751LN-TY109D, laptop cu i3 și 8GB RAM

Pe post de desktop replacement aș recomanda modelul Asus X751LN-TY109D întrucât are ecran de 17 inci și rezoluție mare. Performanțele sale sunt ok deoarece e dotat cu procesor i3, 8GB memorie RAM și cu placă video dedicată Nvidia. Datorită acestor specificații vei putea folosi laptopul la jocuri, precum și la sarcini multimedia.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar dacă te interesează ceva mai bun cu ecran Full HD și SSD atunci îți recomand un alt model precum Asus X751. Vizual se prezintă bine deoarece e un model de culoare neagră, ceea ce l-ar face bun și pe post de laptop business.

Asus X751LN-TY109D, laptop cu i3 și 8GB RAM

Pe partea de specificații acest model se poate lăuda cu procesorul i3 model i3-4030U, cu cei 8 giga memorie RAM și cu hardul de 1000 de giga.
Jocurile vor rula bine întrucât acest model e unul dotat cu placă video GeForce 840M care-i numai bună la jocuri. Însă, trebuie să spun că nu e un laptop de jocuri, ci mai mult unul multimedia.
Netul de mare viteză va merge excelent pe acest model deoarece placa de rețea e una 10/100/1000, iar cea wireless e N. Mi-aș fi dorit să fie una ac (dual band), dar e bine și așa.
Despre ecran trebuie spus că e unul cu rezoluție HD+, mai exact 1600×900 pixeli, iar pelicula e glare, ceea ce îl face foarte bun pentru filme ori poze.
Nu are OS preinstalat și de aceea îți recomand să instalezi Windows 8.1 de pe un stick USB 3.0, el având porturi USB 3.0.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, ecranul mare, că are multă memorie RAM (în opinia mea nu avea nevoie de mai mult de 4GB și în acest fel avea un preț inferior) și hardul încăpător.
Contra achiziției ar fi faptul că are o baterie cu dar 4 celule (asta înseamnă că va ține vreo două ore).

Deci, acest laptop se adresează celora care vor un calculator puternic pentru sarcini cum ar fi vizionare de filme, jocuri la rezoluție HD+ ori pentru alte sarcini solicitante
Dacă vrei să vezi mai bine cum arată acest laptop atunci acest lucru poate fi observat din clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu