≡ Meniu

ASUS X756UB-TY011D, laptop HD+ cu GeForce 940M

ASUS X756UB-TY011D e un laptop de 17 inci cu rezoluție 1600×900 pixeli adresat pasionaților de filme și a celora care se joacă diverse jocuri nu prea complexe. În comparație cu alte modele acesta are SSD de 16 giga care te va ajuta la accelerarea diferitelor sarcini. Nu vine cu sistem de operare și din această cauză vă recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB 3.0 pe partiția de 16 giga a Solid State Drive-ului.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul cu tehnologii multiple. Culoarea modelului acesta e maro, iar prin acest lucru ne dăm seama că avem parte de un laptop special ca design și configurație.

ASUS X756UB-TY011D, laptop HD+ cu GeForce 940M

Procesorul acestui model e un i5-6200u (procesor cu voltaj scăzut și cu cip grafic integrat), iar în jocuri e ajutat de o placă video Nvidia GeForce 940M cu memorie video dedicată.
Pe partea de memorie RAM are 4 giga care pot fi upgradați la maxim 16 giga.
Din păcate nu vine cu sistem de operare preinstalat, dar are unitate optică care te va ajuta să instalezi Windows 10 ori ce alt sistem dorești să pui pe el.
Întrucât e un model mare are și multe porturi. Mai exact dare 4 porturi USB, unul HDMI și unul VGA. Acestea sunt cele mai importante, iar dacă vrei să instalezi mai repede sistemul de operare atunci o poți face de pe unul dintre cele două USB-uri 3.0.

Pentru achiziția acestui model ar fi diagonala mare de 17,3 inci, că arată bine, costul nu prea mare, prezența SSD și placa video capabilă (e foarte bună la jocuri).
Contra achiziției ar fi că nu are sistem de operare preinstalat.

Deci, dacă te interesează un notebook pentru diverse sarcini atunci acest model ar fi recomandarea mea. Dacă vrei mai mulți RAMi atunci îi poți pune mai mult deoarece laptopul vine cu slot liber și cu capabilitatea de a suporta mai mult.
Am pus alături un clip pentru a vă face o părere despre cum arată și ce poate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu