≡ Meniu

Asus X756UB-TY012D, laptop multimedia cu ecran mare

Acest laptop Asus X756UB-TY012D e unul ceva mai performant motiv pentru care e mai scump decât restul și are și un ecran mai mare (reiese din numele său). Face parte dintr-o serie nouă care oferă un design pe măsură și o greutate redusă – doar 2.7 kg. Seria X a devenit una premium însă producătorul nu se va opri aici, cred că vom vedea și modele de tip gaming pe viitor. Din câte am observat, seria X e cea mai accesibilă dar depinde și cu ce vine (Windows sau FreeDOS).

Acest aspect poate influența prețul dar nu cu mult. E nevoie de un bugetul mare deoarece acest laptop nu e chiar cel mai ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X756UB-TY012D, laptop multimedia cu ecran mare

Componentele hardware sunt foarte bune pentru că sunt foarte noi și fac parte din segmentul superior. Chiar dacă nu sunt de gaming, are un procesor Core i7 de tip U și placă video GeForce 940M. Pentru jocuri e nevoie de un procesor HQ și placă video GTX, dar și sistemul de răcire trebuie să fie eficient. Ecranul fiind mai mai mare, era și normal să aibă o rezoluție ceva mai bune doar că nu e chiar 1080p, ci doar 900p (HD+).

Laptopul are două tipuri de medii de stocare, însă SSD-ul putea fi mai mare pentru un plus de performanță. Nu trebuie neglijat nici acel hard care are un spațiu de stocare generos pentru a stoca diverse fișiere. Acesta are doar FreeDOS, motiv pentru care trebuie să instalați Windows 10 ulterior și o puteți face chiar de pe un stick USB 3.0 pentru a reduce din timp.

Plusuri: are hard și SSD, greutate redusă, performanțe mari, ecran HD+ de 17 inci, design modern.
Minusuri: nimic.

Asus X756UB-TY012D e alegerea perfectă dacă nu vă interesează un laptop clasic (15 inci), dar și performanțele sunt mai mari la laptopuri de 17 inci. Prezentarea de mai jos vă poate ajuta să vă faceți o idee despre el și pentru a lua o decizie corectă. Nu sunt multe branduri care oferă laptopuri atât de bune și cu un aspect atât de plăcut.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu