≡ Meniu

Asus X756UQ-TY124D, laptop maro cu Intel Kaby Lake

Un laptop de 17 inci ca Asus X756UQ-TY124D reprezintă cea mai bună soluție pentru acasă dacă vreți să vizionați mai mult conținut pe ecra și poate chiar să vizionați filme. Din păcate ecranul nu oferă cea mai bună rezoluție de pe piață ci doar una HD+, care poate fi de ajuns atunci când îl folosiți pentru uz office și din când în când pentru conținut media. Designul mi se pare suficient de plăcut și chiar dă impresia de model premium.

Alternativele sunt laptopuri cu ecran mai mic deoarece nu sunt prea multe laptopuri cu ecran de 17 inci și nu orice brand le oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X756UQ-TY124D, laptop maro cu Intel Kaby Lake

Are unul dintre cele mai noi procesoare de la Intel – Core i5-7200U, iar aceasta are o placă video integrată care e foarte importantă atunci când vă doriți o autonomie mare și vreți să mențineți rece acest laptop. Bineînțeles, nu veți folosi această placă video atunci când redați conținut media (filme, jocuri, clipuri video). Toate procesoarele pentru laptopuri au astfel de plăci video, iar la acele AMD veți beneficia de o tehnologie numită Dual Graphics (la cel de sus e Optimus).

Memoria RAM e la o frecvență de 2133 MHz pentru că e vorba de noua generație DDR4 care e superioară din cele mai multe puncte de vedere. Chiar nu e nevoie de 16GB RAM pe un astfel de laptop, poate doar pe unul de gaming. Are spațiu generos pentru stocarea datelor dar și un SSD foarte performant (M.2). Nu pot spune că acest laptop poate intra în categoria laptopurilor de gaming deoarece nu are un procesor corespunzător (de tip HQ) și nici o placă video de tip GTX.

Plusuri: componente de ultimă generație, USB tip C, design elegant, suportă upgrade-uri, e fiabil etc.
Minusuri: nu are ecran FullHD.

Asus X756UQ-TY124D mi se pare suficiente de performant și nu cred că are nevoie de mai multă memorie RAM, doar că trebuie pus ulterior Windows 10. Acest sistem de operare e și cel mai bun pentru acest tip de gadget. Chiar dacă laptopul de jos nu e pe maro închis, în rest nu veți găsi alte deosebiri estetice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu