≡ Meniu

Asus X756UQ-TY125D, laptop multimedia cu i7-7500U și SSD

Laptopul Asus X756UQ-TY125D e un model multimedia cu ecran de 17 inci și rezoluție 1600×900. Procesorul din dotare e un i7-7500U care scoate 5251 puncte la benchmark, iar în felul acesta putem spune că e un laptop puternic.
Se adresează celora în căutarea unui model pentru filme și jocuri nu prea complexe. E un model multimedia datorită rezoluției HD+ și faptului că are ecran glare care oferă culori foarte bune.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop cu procesor i7, placă video care are memorie dedicată, iar hardul e unul încăpător (HDD de 1TB și M2 de 128 giga). Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model, iar la final am pus un preview video.

Asus X756UQ-TY125D, laptop multimedia cu i7-7500U și SSD

Procesorul din dotare e unul i7 Kaby Lake cu cip grafic integrat (HD 620) și furnizează toată puterea necesară în aplicații. E bine să te orientezi înspre un laptop cu procesor cât mai puternic, iar acest model e un astfel de PC.
Memoria RAM e una de 8 giga, iar dacă vreți mai mult atunci se poate adăuga așa încât să obțineți maxim 16 giga DDR4, însă ambele sloturi sunt ocupate cu câte 4 giga de RAM. 🙁
Pentru stocare laptopul se folosește de un hard de 1000GB și de o placă M2 (un SSD mai rapid) pe care trebuie instalat Windows-ul.
Grafica e de la Nvidia, fiind un model 940MX, iar dacă vrei ceva cu GTX 950 atunci recomand modelul F756UX. Seria F756 are și ecran cu rezoluție FHD – 1920×1080 pixeli.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir, iar dacă alegeți a doua variantă atunci vă recomand un model de router de aici. Să nu plângeți prea mult după faptul că un laptop nu are wireless ac deoarece e cam inutil deoarece poate fi utilizat doar la 2-5 metri distanță. Tot standardul wireless N e cel mai utilizat.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, componentele performante, placa de rețea rapidă, placa video bună și hardul rapid.

În concluzie pot spune că acest model se adresează persoanelor interesate de un model care să poată fi utilizat la un spectru larg de sarcini și care ar fi bun chiar și pe post de desktop replacement.
Alături e un clip pentru a-ți face o opinie despre cum arată modelul X756UQ-TY125D.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu