Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus ZenBook Flip UX360CA-C4011T, laptop cu ecran pliabil

Laptopul Asus ZenBook Flip UX360CA-C4011T nu poate fi comparat cu o unul clasic ci doar cu alte modele convertibile. Acesta e un gadget 2 în 1, adică poate fi un laptop dar și o tabletă mai mare. Bineînțeles, în modul tabletă va fi ceva mai greu de manevrat acest model deoarece are o greutate de 1.3 kg, dar veți aprecia performanțele sale. Laptopurile mai mici sunt ceva mai scumpe decât cele clasice de 15 inci deoarece e nevoie de componente hardware mai avansate tehnologie (mai mici).

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interesează tehnologia touch a ecranului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenBook Flip UX360CA-C4011T, laptop cu ecran pliabil

Configurația acestui laptop e una destul de bună chiar dacă are un procesor care nu e atât de popular – Intel Core m3-6Y3. Acesta e prezent doar pe variantele foarte compacte dar există și variante cu Core m5. Ecranul nu e unul oarecare, ci unul cu imagine 1080p, tehnologie touch pentru gesturi și diagonală de 13.3 inci. Deci poate fi folosit fără mouse dar în anumite programe aveți nevoie de un plus de eficiență. Are un SSD destul de bun deoarece e de tip M.2 cu capacitate de 128 GB, iar multitaskingul e excelent cu 4GB RAM. Nu e nevoie de DDR4 pe un laptop cu configurație office și nici de un hard disc.

Sistemul de operare preinstalat e Windows 10 și nu l-aș înlocui cu o versiune anterioară ori alt tip de sistem de operare. Ca și dotări speciale, laptopul are o carcasă din aluminiu, baterie Li-Polymer, WiFi ac, bluetooth, USB C, suport WiDi. Mai sunt și alte dotări, dar nu le voi mai enumera deoarece le știți de la alte variante.

Plusuri: husă inclusă, design compact din aluminiu, Windows 10 preinstalat, performanțe decente, ecran touch.
Minusuri: nimic.

Asus UX360CA-C4011T din cunoscuta serie ZenBook Flip și care e ideală pentru cei care călătoresc deoarece un laptop mic e și ușor, autonomia e generoasă – până la 12 ore, iar funcționalitatea e superioară cu acea tastatură fizică și acel sistem de operare. Nu-mi prea plac cele cu ecran detașabil deoarece au componente hardware inferioare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu