≡ Meniu

Asus ZenBook Flip UX360CA-C4121T, laptop cu design convertibil

Asus ZenBook Flip UX360CA-C4121T face parte dintr-o serie premium, de aceea are și caracteristici speciale mai numeroase. Pentru cei care nu vor cel mai bun procesor de pe piață și nici prea multă memorie, le recomand varianta cu Core m3 și 4GB. Cel de jos mi se pare suficient de bun pentru ce vreți să-l folosiți și nu cred că veți încerca jocuri 3D sau aplicații profesionale. Arată destul de bine pe argintiu, iar ecranul iasă în evidență pentru că e negru. În modul tabletă, gadgetul nu e foarte ușor pentru că ecranul nu e detașabil.

Multe alternative sunt pot fi cele fără ecran touch și care costă mult mai puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenBook Flip UX360CA-C4121T, laptop cu design convertibil

Componentele acestui laptop sunt destul de avansate și unele diferă de cele prezente pe laptopurile clasice: procesor Core m5, SSD de tip M.2 și altele. Ideea e că avem un laptop foarte subțire și în care nu poate fi introdus orice componentă hardware. E nevoie de componente hardware cu consum redus de energie și care oferă performanțe ridicate. Poate că nu e cel mai performant dar nu-l veți folosi pentru sarcini grele ci doar pentru uz office. Un astfel de model e ideal dacă vă interesează autonomia și portabilitatea (poate sunteți o persoană care călătorește des și are nevoie de un laptop la îndemână).

Windows 10 e cel mai indicat sistem de operare și îl recomand pe orice laptop. Acesta oferă o interfață ideală chiar și pentru gadgeturile cu ecran tactil. Sunt multe dotări pe acesta care nu le găsiți pe orice alt model, iar USB C e una dintre ele.

Plusuri: e însoțit de husă, carcasă din aluminiu, autonomie de lucru mare, Windows 10 preinstalat și ecran touch.
Minusuri: nu sunt.

Sunt multe avantaje oferite de o serie premium, deci nu văd de ce nu l-ați lua. Asus UX360CA-C4121T e un laptop ceva mai scump decât restul dar există și varianta cu Core m3. Arată ca restul modelelor din serie și pentru cei interesați de aspectul său, am pus prezentarea de mai jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu