Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus ZenBook Flip UX360UA-C4231T, laptop cu performanțe ridicate

Asus ZenBook Flip UX360UA-C4231T e o variantă pe culoarea Rose, deci poate fi cadoul ideal pentru iubită. Chiar dacă și-a dorit o tabletă, acest laptop poate fi pliat pentru a deveni o tabletă, doar că are un ecran mult mai mare decât tabletele clasice. Am pus o poză un laptop similar și cred că acel clip de la final vă este mai de folos. Chiar dacă e foarte compact are componente decente și nu veți altul mai bun pentru aceleași dimensiuni.

Are cele mai noi componente de pe piață și sunt prezente chiar și pe modelele clasice cu configurație office. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenBook Flip UX360UA-C4231T, laptop cu performanțe ridicate

Procesorul Intel Core i7-7500U Kaby Lake are o placă video proprie ca restul procesoarelor de pe piață, doar că nu se adresează celor care le plac jocurile 3D. Ecranul acestui laptop are o diagonală suficient de mare – 13.3 inci, iar imaginea e una 1080p. Calitatea imaginii nu poate fi pusă la îndoială, iar tehnologia touch e un plus pentru orice laptop. Chiar dacă touchpadul pare inutil, aveți funcția de click dreapta dar și altele.

Nu are un SSD oarecare ci unul de tip M.2 care ocupă puțin spațiu și e foarte performant. Nu are anumite dotări, dar și așa nu avea nevoie de prea multe USBuri, LAN, unitate optică, tastatură numerică.

Astfel de gadgeturi vin cu Windows 10 dar sistemul putea fi instalat cu ajutorul unui stick USB 3.0, iar viteza de transfer a datelor e destul de mare. Se pot instala destul de multe pe acesta chiar dacă nu are HDD, iar aplicațiile vor porni aproape instant datorită vitezei de citire foarte mari.

Plusuri: are o husă inclusă, Windows 10 preinstalat, tastatură iluminată, destul de portabil, componente performante, autonomie mare.
Minusuri: nu sunt.

Asus UX360UA-C4231T din seria Zenbook Flip poate fi unul dintre multele modele de la acest brand care pot fi folosite oriunde și nu trebuie să vă faceți griji că veți rămâne fără baterie. Puteți lua încărcătorul cu voi dacă aveți o geantă pentru laptop, iar pentru a beneficia de o autonomie mai mare, alegeți o luminozitate mică la ecran și nu redați conținut video.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu