Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus ZenBook Flip UX360UAK-C4232T, laptop 2 în 1 pe gri

Asus ZenBook Flip UX360UAK-C4232T e o variantă pe gri și nu pe argintiu, dar oricum nu are mare importanță culoare. Nu e foarte accesibil pentru că are cel mai bun procesor de tip U – Core i7 Kaby Lake. Merită să alegeți un model cât mai performant dacă vreți să-l folosiți mulți ani. Nu aș înlocui sistemul de operare actual cu altă versiune, eventual cu una mai nouă, deoarece interfața e ideală pentru tehnologia touch oferită de ecran. Laptopul poate fi utilizat ca o tabletă dacă pliați ecranul ca în clipul de la final, iar balamalele sunt destul de bune.

Acesta nu e singurul laptop care poate fi folosit ca o tabletă și eu aș alege pe acesta deoarece are componente performante. Cele cu ecran detașabil sunt inferioare la multe capitole. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenBook Flip UX360UAK-C4232T, laptop 2 în 1 pe gri

Componentele sunt următoarele și le găsiți chiar și pe alte laptopuri, chiar și cu design clasic. Laptopuri compacte nu au nevoie de procesoare HQ, ci e de ajuns unul de tip U. În acest caz e vorba de Core i7-7500U cu placă video HD Graphics 620. Poate că nu e foarte mare ecranul, dar pentru o diagonală de 13.3 inci, o imagine 1080p e de ajuns.

Pentru dimensiunile sale, are dotări destul de bune și nu are nevoie de nimic în plus. Poate că unii își doresc un ecran mai mare, dar se poate folosi un cablu HDMI pentru a conecta un televizor la acesta, adică să folosiți laptopul ca media player portabil. Laptopul se mișcă foarte bine și nu necesită upgrade-uri. Cu alte cuvinte, are un SSD foarte bun cu spațiu generos și o memorie DDR4.

 

 

 

 

 

Plusuri: design convertibil, componente destul de avansate, arată bine, ușor de transportat, fiabilitate, tastatură iluminată etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Asus UX360UAK-C4232T poate fi la fel de bun precum un laptop clasic deoarece are componente de ultimă generație, oferă cele mai utile porturi și altele. Pentru a vă face o idee, am postat clipul cu acel laptop care valabil pentru întreaga seria UX360, indiferent de culoare sau componente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu