≡ Meniu

Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ062H, ultrabook premium cu carcasă din aluminiu

Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ062H nu se compară cu unul UX300 deoarece configurați e e mult mai bună. Caracteristicile speciale sunt relativ aceleași la această serie și nu le voi mai enumera. Nu are ecran detașabil ca la unele laptopuri (convertibile), ci e unul doar touch pentru a interacționa mai ușor cu interfața sistemului de operare. Din poza de jos că puteți face o idee, dar am pus și un clip la final.

Are un design deosebit și după care vă puteți da seama că e vorba de un laptop ceva mai deosebit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ062H, ultrabook premium cu carcasă din aluminiu

Procesorul acestui laptop nu e unul cu frecvență mică, e unul de gaming – i7-4720HQ (cu Turbo Boost, frecvența poate să urce până la 3.6 GHz). Placa video integrată e cea din procesor iar pentru jocuri are GTX 960M. Cu un ecran 4K, memorie de 8GB, SSD de 256GB, acest laptop poate fi unul de gaming. Nu e un ecran simplu ci unul care acceptă gesturi adică are tehnologie touch.

Nu e chiar ușor dar pentru un ecran de 15 inci și așa componente, mie mi se pare destul de portabil – 2.2 kg. Ar fi bine că pe viitor, să se renunțe la unitate DVD deoarece mi se pare depășită. Acesta laptop are Windows 8.1 preinstalat iar reinstalarea sistemului se poate face și de pe un stick. Pentru cei care au nevoie de acea unitate optică, le recomand una externă.

Dotările sale sunt următoarele: difuzoare stereo, microfon, card reader, DisplayPort, HDMI, LAN, USBuri 3.0, bluetooth, WiFi ac și baterie de 6 celule.

Plusuri: are un design plăcut, tastatură iluminată, componente performante, poate face față jocurilor și potabilitatea.
Minusuri: nu are un preț foarte atractiv.

Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ062H nu e un laptop clasic de aceea poate fi considerat a fi un ultrabook. Clipul de jos e util pentru cei care nu au văzut această serie dar există și serii similare cu variante mai mici (un ecran mai mic face ca laptopul să fie mai ușor deoarece și laptopul e mai compact).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu