≡ Meniu

Asus Zenbook Pro UX501VW-FJ006T, laptop premium cu ecran 4K

Asus Zenbook Pro UX501VW-FJ006T face parte dintr-o serie multimedia de aceea arată atât de bine, are componente performante, tehnologie Bang & Olufsen ICEpower, ecranul e foarte bun și carcasa e robustă. Această serie e o alternativă la cea N din cele mai multe motive și era nevoie de ceva diferit. Veți observat că acesta e mult mai portabil, motiv pentru care are o greutate de numai 2.2 kg. Să fim serioși… de ce mai aveți nevoie de o unitate DVD când aveți USB 3.0? Sistemul de operare e preinstalat și nu are sens să-l schimbați deoarece acesta e cel recomandat.

Ca și alternative sunt laptopurile mai ieftine dar care nu oferă ecran 4K. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus Zenbook Pro UX501VW-FJ006T, laptop premium cu ecran 4K

Cam toți producătorii de laptopuri au laptopuri 4K, doar că sunt foarte puține pentru că nu oricine și le permite. Mulți nu sunt interesați de un astfel de ecran deoarece ecranul nu e foarte mare, totuși, această caracteristică mărește claritatea imaginii și o recomand celor care editează poze/clipuri. Procesorul său Intel Core i7-6700HQ e pentru sarcini grele, adică e chiar și pentru jocuri 3D.

Laptopul acesta nu e conceput pentru jocuri și se poate observa doar după designul său. Un laptop de gaming au un sistem de răcire mai eficient și carcasa nu e realizată în mare parte din aluminiu. Are o memorie RAM de 16GB din care 8GB e integrată și mai toate componentele sunt integrate pentru ca designul să fie compact. SSD-ul e de tip M.2 care e foarte performant și acesta reprezintă viitorul.

 

Placa video dedicată e destul de populară deoarece e prezentă pe multe alte laptopuri – GTX 960M. Ca oricare alt laptop premium și acesta are tastatură iluminată pentru a ușura munca pe acesta indiferent de condiții.

Plusuri: design compact, performanțe ridicate, Windows 10 preinstalat, ecran 4K, USBuri 3.0, WiFi ac etc.
Minusuri: nu e pentru oricine.

Asus UX501VW-FJ006T are un preț ușor piperat și se datorează în mare parte ecranului, construcției și componentelor de ultimă generație. Prezentarea de mai jos e una generală și cred că vă va ajuta să faceți alegerea corectă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu