≡ Meniu

ASUS ZenBook UX301LA-DE150T, laptop compact și ultraperformant

ASUS ZenBook UX301LA-DE150T reprezintă segmentul superior și e ușor de observat – design modern, configurație nouă, SSDuri, ecran Quad HD cu touch, finisaj din aluminiu și sticlă. Chiar și bateria de 6 celule e o dotare neobișnuită și spun asta deoarece nu prea mai sunt laptopuri cu baterii mari (excepție sunt cel pentru jocuri). Nu spun că nu e un o dotare bună, chiar din contra, cu o așa baterie autonomia de lucru e mai mult decât satisfăcătoare – peste 8 ore.

Nu oricine își permite un așa laptop, dar există soluții de finanțare pentru toți doritorii (ratele fixe) ori alegeți unul mai ieftin cu SSD mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

ASUS ZenBook UX301LA-DE150T, laptop compact și ultraperformant

Are un procesor satisfăcător – Core i7-5500U, și nu e nevoie de unul de gaming (au terminația HQ). E bine să optați pentru laptopuri cât mai performanțe deoarece sunt investiții bune pe viitor, însă chiar nu văd sensul a două SSDuri așa de mari. Cu siguranță, un laptop e mai performant cu două medii de stocare așa de bune însă puteau fi mai mici.

În rest, are suficientă memorie RAM – 8GB, ir placa video e cea din procesor – Intel HD. Are cel mai nou sistem de operare de la Microsoft – Windows 10. Chiar și dacă ar fi avut doar FreeDOS, tot pentru Windows 10 aș fi optat deoarece e cel mai eficient de pe piață și evidențiază cel mai bine performanțele sale (datorită driverelor disponibile). Prezintă dotări speciale ca: tastatură iluminată, ecran mulți-touch, WiDi, USBuri 3.0, difuzoare performanțe și altele. Nu e un model detașabil dar nici nu putea fi deoarece se puteau incorproa toate acele componente în acel ecran de 13.3 inci.

Plusuri: arată foarte bine, are toate acele dotări speciale, foarte performant (totul pornește instant), autonomia de lucru e generoasă.
Minusuri: nu e accesibil.

ASUS ZenBook UX301LA-DE150T îl recomand celor care știu ce vor și nu le plac MacBook-urile. Chiar nu văd ce ar putea oferi în plus un produs de la Apple, pentru a-l refuza pe acesta. Jos e o prezentare care vă va fi de folos pentru a alege modelul dorit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu