≡ Meniu

Asus Zenbook UX303LB-R4015H, laptop elegant cu ecran tactil

Laptopul Asus Zenbook UX303LB-R4015H e defapt un ultrabook dar s-a cam renunțat la acea denumire deoarece laptopurile tind să fie mai ușoare și compacte. Laptopul e gadgetul perfect pentru cei care vor să lucreze în diverse aplicații și nu e precum desktopul (poate fi luat oriunde). Un laptop mai scump oferă mai multe dotări, un design mai compact sau componente eficiente. EI bine, aceasta le oferă pe toate și spre deosebire de generațiile precedente.

Poate că nu e la fel de accesibil ca un laptop din seria X, dar dotările speciale influențează prețul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus Zenbook UX303LB-R4015H, laptop elegant cu ecran tactil

Acest laptop poate fi folosit pentru orice tip de muncă deoarece are componente de ultimă generație însă nu sunt modele cu consum mare. Configurația sa e una cu i7, multă memorie RAM, SSD mare, placă video integrată, dar și cu una dedicată. Ecranul de 13.3 inci e evident din numele său doar că nu reiese și rezoluția Quad HD+.

Dotările unui laptop sunt relativ aceleași, iar la cele cu ecran mai mic, adică cu dimensiuni reduse, nu prezintă multe porturi ori unitate DVD. Instalarea sau stocare aplicațiilor se poate face și pe medii de stocare externe. La acesta nu am ce să-i reproșez deoarece are de toate, poate și mai multe decât aveți nevoie. Are un sistem de operare Windows 8.1 care e versiunea pe 64 biți, astfel o să recunoască toată memoria RAM. Poate fi luat în oraș precum o mapă și nu e nevoie neapărat de o geantă sau o husă. Carcasa e una cu finisaje elegante și culoarea îi dă un plus de eleganță acestui laptop.

Plusuri: arată foarte bine, are doar 1.4 kg, carcasă robustă, calitate audio bună, configurație decentă etc.
Minusuri: nu e ieftin.

Asus Zenbook UX303LB-R4015H are o baterie mică care poate părea banală, însă în mod economic oferă destule ore de lucru. Procesorul e cea mai importantă componentă și ea consumă cel mai mult. Consumul configurației depinde și de cât de solicitată e. Am postat un clip pentru a v[ face o idee dar și așa nu diferă cu nimic de restul laptopurilor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu