≡ Meniu

Asus ZenBook UX303UB-C4047T, laptop premium cu SSD și ecran multi-touch

Asus ZenBook UX303UB-C4047T poate fi luat oriunde datorită dimensiunilor reduse și arată precum un ultrabook (se vede cel mai bine din lateral). Nu poate costa cât un laptop din altă serie deoarece are o construcție mai robustă și plăcută. Tastatura e una plăcută la atingere iar touchpadul e destul de mare. În general, laptopurile mici nu au cine știe ce componente, dar depinde de brand și de seria respectivă.

Dacă un laptop de 15 inci din seria N vi se pare mare, atunci ar trebuie să alegeți tot unul ceva mai special dar cu configurație similară. Poate că nu oricine și-l permite dar și așa nu sunt multe laptopuri ca acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenBook UX303UB-C4047T, laptop premium cu SSD și ecran multi-touch

Are un procesor destul de popular – Core i7-6500U, care are placă video HD Graphics 520 și tehnologie de economisire a energiei (pentru o autonomie mai bună). Ecranul acestui model e ceva mai bun decât restul datorită rezoluției 1080p și panoului IPS. În plus, vi se oferă posibilitatea să interacționați cu el, adică are tehnologie touch.

Memoria RAM a acestui laptop e destulă chiar dacă nu e de tip DDR4 – 12GB la 1600 MHz. La un laptop de gaming aș recomanda să fie cu componente cât mai noi, dar la acest tip de laptop nu e cazul.

Laptopurile premium vin, în general, cu sistem de operare preinstalat deoarece se adresează unei anumite categorii, dar se putea instala și ulterior destul de ușor (cu un stick USB 3.0). Sunt destul de bine construite, astfel că nu-i lipsește nimic iar bateria chiar dacă pare mică, oferă o autonomie bună.

Plusuri: vine cu husă, tastatură iluminată, configurație impresionantă pentru dimensiunile sale, arată bine (carcasă din aluminiu), portabil, fiabil.
Minusuri: nimic.

Asus UX303UB-C4047T face parte dintr-o serie specială – Zenbook, deci oferă dotări mai bune dar și performanțele sunt pe măsură. Seriile clasice sunt inferioare și de aceea sunt și mai accesibile. Meritați un laptop elegant și fiabil cum e cel de sus, iar un ecran de 13.3 inci poate fi de ajuns pentru lucru. Poate că aveți un desktop pentru vizionat filme sau preferați să vă uitați la TV.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu