≡ Meniu

Asus ZenBook UX305CA-FC004T, laptop de 1.2 kg cu ecran IPS FullHD

Asus ZenBook UX305CA-FC004T e una dintre cele mai bune alegeri de la acest brand deoarece e vorba de seria Zenbook, care e una premium. Bineînțeles, nu e vorba doar de acest model ci și de altele. E bine că aveți din ce alege pentru că unii utilizatori își doresc un model ceva mai robust, adică să aibă carcasă realizată din aluminiu sau ceva aliaj. În plus, acesta oferă dotări foarte interesante care nu le veți găsi pe laptopurile ieftine. Nu e nevoie de un model de 15 inci dacă vă interesează portabilitatea sa.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu sunteți dispuși să dați prea mult pe un laptop, însă un laptop mai ieftin nu poate oferi același componente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenBook UX305CA-FC004T, laptop de 1.2 kg cu ecran IPS FullHD

Configurația unui laptop e la fel de importantă precum dotările sale: Core m3-6Y30, HD Graphics 515, 4GB RAM și SSD de 128GB. Acest procesor nu e prezent pe orice laptop și mai puțin pe desktopuri. Gadgeturile compacte au nevoie de componente mai speciale și care să ofere la fel de multă performanță. Ecranul său de 13.3 inci e suficient de mare și calitatea imaginii e dată de rezoluția 1080p și de panou de tip IPS (mărește unghiurile de vizibilitate).

Bateria acestui laptop poate oferi până la 10 ore de autonomie deoarece componentele sunt destul de eficiente. Sistemul de operare e foarte bun deoarece e la cea mai nouă versiune – 10. Chiar și tabletele sau laptopurile cu ecran touch au această versiune și a fost conceput pentru a vă ușura viața de zi cu zi. Interfața e diferită față de cea oferită de versiunea precedentă, puteți folosi chiar degetele pentru a deschide/închide anumite aplicații, dacă e vorba de un ecran touch.

Plusuri: Windows 10, ecran superb, design elegant, construcție robustă, autonomie mare, performanțe superioare, greutate redusă.
Minusuri: nu sunt.

Asus UX305CA-FC004T nu e accesibil și nu poate fi comparat cu orice laptop pentru că nu are aceleași dotări. O serie premium are un preț puțin mai piperat și, cu siguranță, nu veți regreta alegerea făcută. Prezentarea de jos e pentru cei interesați de aspectul și funcționalitatea sa.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu