≡ Meniu

Asus Zenbook UX305FA(MS)-FC095H, laptop negru cu greutate de 1.2 kg

Asus Zenbook UX305FA(MS)-FC095H e puțin mai diferit decât restul și se poate observa ușor din design dar și la preț. E accesibil deoarece are procesor cu frecvență mică, nu are placă video dedicată, iar greutatea e și mai mică. Procesorul acestui laptop e unul foarte nou, de aceea puține laptopuri îl au. Din poza de jos cred că vă puteți face o idee dar au pus și un clip la final pentru mai multe detalii. Oricum, nu oferă nimic în plus față de alte laptopuri UX300 lansate recent. Variantele mai scumpe au ecran mai detaliat, procesoare Broadwell, plăci video superioare, ecran touch etc.

Nu e un laptop simplu dar poate fi folosit ca unul iar dimensiunile reduse fac c acest gadget să fie portabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus Zenbook UX305FA(MS)-FC095H, laptop negru cu greutate de 1.2 kg

Configurația acestui laptop e una cu Core M-5Y10 de 800 MHz dar are și Turbo Boost. Astfel frecvența poate să crească la 2GHz când e nevoie dar autonomia poate să scadă. Nu are placă video dedicată pentru jocuri ci doar cea Intel din procesor. Nu are ecran Quad HD+ ca la unele modele scumpe ci doar FullHD. Personal, la un ecran așa de mic – 13.3 inci, e suficientă o calitate 1080p.

SSD-ul e important deoarece face ca totul să ruleze rapid și spațiul de stocare e satisfăcător. Chiar dacă e mic, are multe porturi iar cele mai importante sunt USBurile 3.0, HDMI-ul, audio și LAN. Pentru conectare la internet are WiFi ac iar viteza de transfer e mare dacă și routerul e compatibil. Bineînțeles, abonamentul la internet trebuie să fie și el corespunzător. Dotările speciale nu sunt multe la acesta, dar variantele pe argintiu sunt ceva mai dotate de aceea și prețul mai piperat. Nu aș recomanda alt sistem de operare deoarece 8.1 64 de biți mi se pare ideal la ora actuală.

Plusuri: are o greutate redusă, porturi USB 3.0, design elegant, eficiență, SSD decent, ecran Full HD.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus Zenbook UX305FA(MS)-FC095H nu oferă performanțe office mari cu un așa procesor dar pentru că are Turbo Boost, veți rămâne surprinși de productivitatea oferită :).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu