≡ Meniu

Asus Zenbook UX305LA-FC002T, ultrabook cu Windows 10 și autonomie mare

Laptopul Asus Zenbook UX305LA-FC002T e un model din segmentul premium (ultra portabil) dar oferă și caracteristici interesante. Dacă nu vă puteți face o idee despre el din poza de jos și sunteți interesați de aspectul său, am pus un clip și la final. Personal, mie mi se pare un laptop foarte elegant și performant, iar multitaskingul e decent cu 4GB. Depinde de preferințele fiecăruia, poate unora le plac jocurile, deci vor o placă video dedicată. Un laptop mai mare oferă o experiență multimedia mai plăcută și mă refer la partea de redare media.

Alternativele sunt laptopurile mai accesibile deoarece nu e nevoie de ceva mai scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus Zenbook UX305LA-FC002T, ultrabook cu Windows 10 și autonomie mare

Procesorul acestui model e unul Broadwell și se poate concluziona ușor din seria sa. E un Core i5 cu tehnologie de economisire a energiei iar placa video integrată e Intel HD 5500. Nu impresionează la capitolul performanță dar nu s-a dorit a fi un laptop de gaming. Ecranul e mat și așa îmi place deoarece e mai plăcută imaginea. Are port HDMI de tip micro, USBuri 3.0, cameră web HD, ecran FullHD și difuzoare stereo.

Bateria de 6 celule oferă o autonomie mare și nu veți găsi una ca și aceasta pe un laptop de 13 inci. E destul de ușor și subțire deoarece are o carcasă din aluminiu. USB-urile 3.0 sunt foarte bune dacă vă interesează viteza de transfer dar pot avea și funcția USB Sleep-and-Charge. Din păcate, nu toate au acea funcție, ci doar unul. Are preinstalat Windows 10 care mi se pare cel mai reușit până la ora actuală și nu l-aș schimba cu altul.

Plusuri: are Windows 10, autonomie de lucru mare, WiDi, SSD mare, USBuri multe.
Minusuri: nu e ieftin.

Asus Zenbook UX305LA-FC002T e un gadget modern și care poate fi cea mai bună soluție portabilă cu configurație office. Laptopurile sunt mult mai populare decât desktopurile deoarece nu mai costă așa de mult, dar există și laptopuri mai speciale cum e cel de sus. Dacă sunteți o persoană care călătorește mult atunci vă recomand un laptop mai mic deoarece e și mai ușor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu