≡ Meniu

ASUS Zenbook UX305LA-FC017T, ultrabook de 13 inci cu Windows 10

Asus Zenbook UX305LA-FC017T e un ultrabook de 13,3 inci cu ecran Full HD și cu 8 giga memorie RAM așa încât să-ți poți face sarcinile rapid. Procesorul de pe acest dispozitiv e un i7 5500U, iar acest model are și un cip grafic Intel HD 5500 integrat.
Ultrabook-uri precum acesta se adresează persoanelor interesate de performanță și portabilitate.

Modelul UX305LA-FC017T vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are integrate o mulțime de tehnologii cum ar fi wireless ac, baterie Li-Polimer, USB 3.0 și SSD. Puteți vedea că are și un aspect plăcut din imaginea de alături, dar și din clipul Youtube de la final.

ASUS Zenbook UX305LA-FC017T, ultrabook de 13 inci cu Windows 10

Procesorul i7 e unul dual core din seria Broadwell, iar alături de cei 8GB memorie RAM și SSD-ul rapid cu capacitate de 256 de giga o să ruleze sarcinile mai complexe.
Ecranul e unul de 13,3 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și cu panel IPS. Ecranul este anti-glare așa încât să puteți sta mai mult în fața lui așa încât să nu fiți deranjați.
Portabilitatea e una bună mulțumită bateriei care ține 12 ore și a greutății scăzute de 1,3 kilograme. O autonomie precum aceasta e posibilă grație carcasei din aluminiu și lipsei unității optice.
La capitolul soft vine cu Windows 10, iar dacă vreți să instalați altceva atunci vă recomand Linux Mint. Evident că Windows rămâne cel mai bun sistem pentru desktopuri, dar Linux e gratis și se găsesc o grămadă de aplicații compatibile pentru el.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că are o autonomie extrem de bună, multitudinea de porturi, prezența wireless ac și ecranul superb (mulțumită panelului IPS și rezoluției FHD).
Contra ar fi că nu are placă video cu memorie dedicată. Placa Intel HD își ia memoria necesară din memoria sistemului și nu are nevoie de prea mult.

De final pot spune că acest model e unul adresat celora care vor un aparat care să arate bine și să funcționeze fără reproșuri în diferite condiții.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu