≡ Meniu

Asus ZenBook UX305LA-FC027H, ultrabok cu autonomie maximă de 12 ore

Asus ZenBook UX305LA-FC027H e unul dintre multe laptopuri ale acestei serii, iar acesta pare a fi cel mai performant și e pe o culoarea elegantă – auriu. E cel mai bun deoarece are un Core i5 Broadwell, doar că nu e cea mai nouă serie. Conceptul de ultrabook a cam dispărut o dată cu apariția a tot mai multor laptopuri ușoare și subțiri. Tendința a fost din totdeauna ca laptopurile să fie cât mai portabile.

Dacă vi se pare prea scump, acest brand oferă laptopuri de 13-14 inci chiar mai ieftine dar care nu oferă chiar aceleași caracteristici speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenBook UX305LA-FC027H, ultrabok cu autonomie maximă de 12 ore

Are un procesor nou dar nu e chiar ultimul apărut iar cele de pe desktopuri sunt ceva mai diferite. Are o placă video destul de bună și pentru cei care nu se joacă jocuri, poate fi de ajuns. Multe laptopuri au ecran de 15 inci HD cu unghiuri de vizibilitate reduse, ei bine, acesta are un ecran de 13.3 inci cu imagine FullHD și unghiuri maxime.

În rest, laptop are un SSD generos, destulă memorie RAM, porturi multe și diversificate. Portul USB 3.0 poate fi folosit pentru a încărca un gadget compatibil și care nu are baterie foarte mare (telefon, player portabil). Tehnologia WiFi ac e prezentă pe mai toate laptopurile noi. Are Windows 8.1 dar voi puteți face upgrade la versiunea 10 care e cea mai nouă și destul de reușită. Poate fi transportat cu ușurință datorită greutății reduse și pentru că e cât o mapă.

Plusuri: e foarte ușor, e robust, are WiFi ac, ecranul e superb, fiabilitate ridicată și performanțe ridicate.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Asus ZenBook UX305LA-FC027H nu poate fi achiziționat chiar de oricine datorită prețului și, cu siguranță, mulți dintre voi vreți să aveți un model similar sau pe o altă culoare. Clipul de jos e cu o altă variantă dar care oferă cam aceleași componente și dotări ca și cel de sus. Se poate observa și cam cât e de mare și la capitolul design nu se compară cu un laptop clasic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu