Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus ZenBook UX360UA-C4196T, laptop cu ecran rabatabil – Flip

Laptopul Asus ZenBook UX360UA-C4196T e ceva mai scump decât alte laptopuri clasice cu aceeași configurație, deoarece ecranul e de tip touch și poate fi pliat. Anterior, nu m-am refer la modelele clasice, ci la cele cu ecran de 13 inci care sunt ceva mai rare și căutate datorită greutății scăzute. Dacă vreți un laptop ceva mai accesibil, atunci renunțați la ideea de ecran touch sau pliabil. Acesta dorește să țină locul unei tablete și a unui laptop compact. Deci e ca și cum ați avea două gadgeturi în unul singur.

Prețul acestui model e destul de corect pentru ce oferă, dar pot spune că nu oricine și l-ar permite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenBook UX360UA-C4196T, laptop cu ecran rabatabil – Flip

Are un procesor destul de bun și e prezent pe destul de multe laptopuri – Core i5-7200U. Acesta e suficient de performant pentru un laptop office și nu veți avea nevoie de altul. Ecranul său e suficient de bun deoarece e rabatabil și puteți interacționa destul de ușor datorită tehnologiei touch. Detaliile sunt destul de vizibile pe un display cu rezoluție 1080p.

Chiar dacă memoria nu e de tip DDR4, consider că 8GB e mai mult decât suficient. Doar laptopurile de gaming sau multimedia necesită componente mai performante, iar pentru ca totul să pornească instant, are un SSD de tip M.2. Windows 10 va porni destul de rapid pe acest laptop dar și restul aplicațiilor. Autonomia de lucru depinde de cum îl veți folosi dar cel mai mult se poate obține 12 ore de viață. Acest model oferă doar avantaje și nu cred că puteți să-i reproșați ceva, însă nu oricine și l-ar permite.

Plusuri: are Windows 10 preinstalat, carcasă robustă, tastatură iluminată, USB C, ecran FullHD pliabil.
Minusuri: nu sunt.

Asus UX360UA-C4196T e una dintre cele mai bune alegeri de la acest brand dacă nu vă interesează jocurile, ci doar portabilitatea și designul premium. Prezentarea de mai jos e cu un model similar și cred că poate ajuta să faceți o alegere bună. E un ultrabook de ultimă generație care nu se adresează oricui de aceea și prețul e puțin piperat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu