≡ Meniu

Asus ZenBook UX501JW-Fj061T, ultrabook cu ecran 4K și SSD

Ultrabookul Asus ZenBook UX501JW-Fj061T nu e unul accesibil și nici nu putea fi ținând cont. Are atât un hard disk cât și un SSD, iar pentru cei care nu știu, hardul e bun pentru stocare iar SSD-ul e bun să țineți sistemul dar și programele (ele vor rula mai rapid). Dacă cumva alegeți un laptop doar cu hard disk, acel hard poate fi înlocuit cu un SSD, când considerați că nu mai face față. Mulți utilizatori folosesc harduri externe deoarece sunt ușor de transportat și puteți împărți conținutul lor cu cineva.

Alternativele nu sunt multe dar eu aș alege un laptop ca acesta deoarece are doar 2.2 kg, dar poate că unul de 17 inci ar fi mai bun dacă vă plac filmele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenBook UX501JW-Fj061T, ultrabook cu ecran 4K și SSD

Plac video GeForce GTX 960M are o memorie video proprie și caracteristici tehnice decente, dacă e să o comparăm cu cea integrată din procesor. E vorba de generația Haswell iar procesorul e unul Core i7-4720HQ. Imaginea acestui ecran de 15 inci e de tip 2160p, adică ca și cum ați avea 4 ecrane FullHD în unul singur. În plus, tehnologia touch simplifică modul de interacțiune dar acasă eu tot aș alege un mouse pentru acel plus de precizie.

Dotările unui laptop sunt importnante cât timp nu aveți un gadget similar (tabletă sau desktop), iar la acesta unele chiar sunt utile: camera web HD, HDMI, WiFi ac, card reader, difuzoare performante etc. Are o baterie de 4 celule care e destul de eficientă dar și ușoară pentru că e de tip Li-Polymer. Sistemul de operare e Windows 10 care e cel mai nou de la acest brand. Chiar și laptopurile cu Windows 8.1 pot fi upgradate la această versiune care mi se pare mai reușită (din punct de vedere al interfeței).

Plusuri: are Windows 10, WiDi, tastatura iluminată, geantă inclusă, ecran cu imagine detaliată și SSD generos.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus ZenBook UX501JW-Fj061T e alegerea corectă corectă dacă vreți un înlocuitor performant pentru actualul desktop. E scump pentru că e compact și pentru că are o imagine 4K. Din clipul de jos se poate observa finisajele , dotările sale generale iar performanțele sunt mari.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu