≡ Meniu

Asus ZenPad 10 Z300C-1A056A, tabletă cu ultima versiune de Android

Asus ZenPad 10 Z300C-1A056A  e doar o variantă a noii generații de tablete ZenPad. Există modele cu ecran mai mici dar nu prea are sens o tabletă de 7 inci deoarece imaginea nu mai e așa de mare și spațiul de lucru e mai mic. E bine să aveți un ecran mare, deoarece puteți așeza mai multe aplicații, puteți citi mult mai ușor și jocurile parcă sunt mai interesante. O tabletă poate fi folosită în diverse moduri dar poate fi și un bun înlocuitor pentru laptop deoarece portabilitatea e un punct forte al acestui gadget.

Dacă această tabletă vi se pare prea scumpă, atunci nu aveți decât să optați pentru varianta cu ecran mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenPad 10 Z300C-1A056A, tabletă cu ultima versiune de Android

Procesorul acestei tablete are 4 nuclee și o placă video Mali 450 MP4. Nu e un procesor prea avansat dar nici nu e nevoie de prea multă performanță. Dacă ar fi fost un ecran FullHD sau 4K atunci aș mai fi zis că e nevoie de performanțe ceva mai mari. Imaginea oferită de acest gadget e una HD și panoul IPS mărește unghiurile de vizibilitate.

Configurația sa e una cu 2GB de RAM, spațiu de stocare de 16GB și pentru mai mult se poate pune un card de memorie dar nu cred că e cazul. E bine să puneți fotografiile și fișiere importante pe card deoarece nu veți ști niciodată când trebuie să dați o resetare de fabrică. Are GPS pentru a putea fi folosită ca un sistem de navigație, doar software-ul mai trebuie instalat. Sistemul de operare e Android Lollipop și acesta e versiunea 5.0.

Plusuri: arată bine, are un Android destul de nou, spațiu intern generos, ecran IPS HD.
Minusuri: nu e inclusă acea stație de andocare.

Asus ZenPad 10 Z300C-1A056A poate fi luat cu acel încărcător auto și husă/stand, dacă considerați că vor fi de folos. Din clipul de jos se vede cum arată și poate că acea stație de andocare putea fi utilă însă doar dacă aveți mult de scris. Să nu înțelegeți greșit, tableta vine și cu tastatura virtuală care e la fel de bună și tastarea se face rapid și dacă puneți un stand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu