≡ Meniu

Asus ZenPad 10 Z300C-1B055A, tabletă albă cu Android 5

Asus ZenPad 10 Z300C-1B055A e o variantă pe alb dar există și pe negru și gri. Configurațiile sunt aceleași, doar că unele pot avea 4G. Bineînțeles, prețul acelor modele e mai mare dar nu cu mult. Arată la fel ca restul tabletelor doar că aceasta e pe o altă culoare. Unele dotări pot diferi însă mă refer doar la capitolul conectivitate. Acea tastatură din poza de jos nu e inclusă și dacă e să o luați, prețul ei nu e chiar de neglijat. Nu se compară cu un laptop în special că sistemul de operare e diferit dar nici nu putea avea Windows. Tabletele cu Windows sunt diferite dar și stația de andocare ar trebui să fie diferită.

Alternativele sunt destul de multe și prețurile sunt foarte bune, dar cu timpul vor fi și mai atractive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenPad 10 Z300C-1B055A, tabletă albă cu Android 5

Procesorul său e unul din familia Intel SoFIA și care e prezentă pe astfel de gadgeturi. Ecranul de 10.1 inci iar rezoluția e una de tip HD – 1280 cu 800 pixeli. Configurația sa e una cu memorie de 2GB deci aplicațiile vor rula decent. Se pot instala destul de multe pe el deoarece are o memorie internă generoasă.

Ca și dotări are: cameră web de 0.3 MP, cameră principală de 2MP, slot pentru card și placă video decentă. Versiunea de Android e 5.0 care se numește și Lollipop. Cu siguranță, va primi niște actualizare software când vor fi deoarece nu e un brand oarecare iar tableta e destul de bună. Dimensiunile sale sunt destul de reduse și se datorează faptului că e o tabletă nouă iar designul e destul de reușit.

Plusuri: greutate redusă, autonomie mare, Android nou, bluetooth, performanțe bune.
Minusuri: acea tastatură nu e inclusă.

Asus ZenPad 10 Z300C-1B055A poate fi folosită și în mod laptop (cu stația de andocare) și nu e nevoie de touchpad deoarece are un ecran tactil. Interfața e realizată, astfel încât să nu fie nevoie de funcția click dreapta. Puteți lua în calcul și o tabletă cu Windows dacă nu vă place Androidul. .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu