≡ Meniu

Asus ZenPad 10 Z300C-1L049A, tabletă performantă cu Lollipop

Asus ZenPad 10 Z300C-1L049A e o tabletă recent lansată și care cu o tastatură, poate fi alegerea ideală pentru înlocui un desktop sau laptop. E mult mai ușor să scrii cu o tastatură fizică. Din poza de jos dar și din clipul de la final se poate observa că poate fi folosit și în modul laptop. Cu un ecran de 10 inci, acest gadget e bun aproape pentru orice și e foarte portabil. Nu are Windows pe el, dar și Androidul e într-o continuă dezvoltare.

Poate părea cam scump dar trebuie să luați în considerare fiabilitatea sa dar și cât de compact e. Când alegeți o tabletă e foarte important și de cine e oferită, dar în acest caz e vorba de un brand cu experiență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenPad 10 Z300C-1L049A, tabletă performantă cu Lollipop

Procesorul său e unul cu patru nuclee și mi se pare destul de bun chiar și pentru o tabletă. Face parte dintr-o generație nouă și ca oricare alt model și acesta are o placă video decentă. Ecranul de 10.1 inci e unul cu imagine de tip 1280 cu 800 pixeli iar panoul e unul de tip IPS. Memoria RAM e una de 2GB iar multitaskingul e destul de bun chiar și cu atâta memorie. Tabletele nu au nevoie de componente hardware scumpe. Puteți instala dar și stoca multe pe aceasta deoarece are 16GB spațiu intern.

Dotările sale sunt similare cu cele ale altor modele doar că are o cameră frontală de 0.3 MP (are o variantă de bază). Sistemul de operare e la versiunea 5.0 și se numește Lollipop.

Plusuri: preț decent pentru ce oferă, arată bine, are ultima versiune de Android, se poate conecta o stație de andocare.
Minusuri: nu are ecran FullHD.

Asus ZenPad 10 Z300C-1L049A nu e o variantă prea performantă dr consider că e de ajuns pentru cei care nu au mai avut o tabletă sau una de la un brand așa de cunoscut. Clipul de jos e cu o altă variantă dar diferențele sunt minore. Acea tastatură nu e inclusă și nici nu poate fi prea ieftină. Aceasta nu e prima generație de tablete cu o astfel de stație de andocare și prețul ei nu e chiar de neglijat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu