≡ Meniu

Asus ZenPad 10 Z300CL-1A027A, tabletă neagră cu Lollipop

Tableta Asus ZenPad 10 Z300CL-1A027A e o variantă de 10 inci, lucru care e evident din numele său. Există variante pe alb sau chiar gri cu aceleași componente. E nouă chiar dacă nu are cele mai bune dotări și în acest buget mi se pare destul de reușită. Îmi plac tabletele deoarece oferă o autonomie de lucru mai bună decât un laptop dar poate să difere în funcție de cum folosiți tableta (cât de solicitată e configurația). Nu aș recomanda o tabletă veche deoarece e depășită din cele mai multe puncte de vedere și noile caracteristici oferite de Lollipop sunt chiar utile.

Alternativele sunt destul de multe și aș prefera ceva cu software mai nou decât o tablete că cine știe ce Android. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenPad 10 Z300CL-1A027A, tabletă neagră cu Lollipop

Procesorul acestui gadget portabil e unul de tip Quad Core cu o frecvență de 1.8GHz. Tabletele nu necesită multă performanță ci doar de componente eficiente (performanțe decente și consum redus). Ecranul acestui model e de 10.1 inci iar imaginea e de 1280 cu 800 pixeli, iar aceeași imagine e prezentă și la variantele de 7 inci. Spre deosebire alte tablete din această serie, aceasta arată diferit deoarece e pe negru și are 4G. În rest, nu găsesc deosebiri și aici nu mă refer la greutate ori dimensiuni.

Acest brand oferă actualizări la sistem iar modelele foarte performante primesc chiar mai multe deoarece îndeplinesc condițiile minime. Puteți alege chiar și pe alb acest model, iar tastatura corespunzătoare e pe aceeași culoare. Acest model e similar cu cel Transformer doar că denumirea e diferită și configurația nu e cu Tegra.

Plusuri: are cea mai bună versiune de Android, conectivitate 4G, design elegant, se poate conecta o stație de andocare etc.
Minusuri: nu e inclusă tastatura.

Asus ZenPad 10 Z300CL-1A027A e alegerea corectă pentru cei care vor o tabletă mai mare. Din clipul de la final vă puteți face o idee mai bună despre această tabletă și cam cum poate fi folosită. Acea tastatură care se poate conecta la această tabletă poate transforma tableta într-un laptop, însă tastatura e utilă doar pentru a scrie mai rapid. Acest accesorii trebuie cumpărat ulterior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu