≡ Meniu

Asus ZenPad 10 Z300CL-1B023A, tabletă cu finisaj alb

Tabletă Asus ZenPad 10 Z300CL-1B023A nu e singura deoarece există tablete identice și pe gri și negru. Unele sunt chiar și fără 4G dacă vreți să economisiți bani. Difuzorul e vizibil deoarece e poziționat frontal și astfel calitatea audio e mai bună. La modelele vechi difuzorul era în spate și existau șanse să-l acoperiți din greșeală. Dacă acest gadget nu e suficient de compact, un model cu ecran inferior (7 inci) ar fi mai compact și ușor. Indiferent de culoarea aleasă, prețurile nu diferă iar partea hardware e în mare aceeași.

Alternativele sunt multe și pot fi luate în considerare și variantele de 7 inci cât timp au aceleași specificații tehnice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenPad 10 Z300CL-1B023A, tabletă cu finisaj alb

Procesorul acestui gadget e unul cu patru nuclee și e însoțit de o placă video. Nu e cine știe ce placă video, dacă e să o comparăm cu una de laptop dar acest sistem de operare nu cere mai mult. Imaginea sa de 10 inci e mare dar tot nu e suficient de mare pentru a viziona filme. Un stand ar fi bun dacă vreți să scrieți mai ușor dar mă gândesc că există suficiente accesorii pentru această nouă serie.

Camera frontală e bună pentru video conferințe iar cea de pe spate face poze decente. Pe partea de conectivitate stă foarte bine și oricum nu prea se mai optează pentru astfel de modele, cele cu WiFi par mai atractive. Porturile sale sunt multe dar nu la fel de multe ca și la un laptop. Sistemul de operare e la cea mai bună versiune – Android v5.0 Lollipop. Nu se compară cu iOS sau Windows deoarece e conceput diferit.

Plusuri: are conectivitate 4G, tehnologie bluetooth, procesor performant, design bun și autonomie mare.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus ZenPad 10 Z300CL-1B023A nu e singura variantă dar aceasta mi se pare potrivită pentru orice tip de utilizator. tablete mai mari nu există, doar dacă alegeți un laptop cu ecran rabatabil ori detașabil. Acele laptopuri convertibile pot costa chiar de 2-3 ori mai mult. Jos e o prezentare utilă pentru cei care nu au mai văzut acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu