≡ Meniu

Asus ZenPad 10 Z300CL-1L030A, tabletă cu 4G și bluetooth

Tableta Asus ZenPad 10 Z300CL-1L030A nu e singura care e oferită de acest brand. Arată foarte bine pe gri și spatele e pe aceeași culoare. Poate că această serie nu e cea mai dotată ori mai performantă, de aceea puteți să verificați întreaga ofertă. Nu există aplicații care să ceară mai mult de aceea nu văd de ce ați da mai mulți bani pe o tabletă. Un laptop e mult mai scump și nu oferă 4G ori un design atât de slim ori o greutate așa de redusă. E adevărat că sistemul de operare e altul, dar poate pe viitor vor fi mai multe tablete cu Windows 10 (ca să aveți din ce alege).

Alternativele sunt destul de multe deoarece această serie oferă multe variante interesante dar prețurile sunt foarte apropiate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenPad 10 Z300CL-1L030A, tabletă cu 4G și bluetooth

Configurația sa e una destul de bună și spun asta deoarece procesorul e un Quad Core, memoria RAM e de 2GB iar spațiul intern e de 16GB (utilizabil e mai puțin). Dacă nu sunteți mulțumiți de performanțe atunci chiar nu știu ce ar fi mai bun în acest preț :).

Camera frontală e de 2MP iar cea din spate e de 5MP, iar la alte tablete e de 0.3 MP, deci diferența e mare. Porturile sunt numeroase, dar sunt cam același ca la alte tablete. Are slot pentru card dacă doriți mai mult spațiu intern. Are chiar și GPS dacă vreți să o folosiți ca navigator, însă mai e și varianta să folosiți 4G-ul. E vorba de versiunea Android v5.0 Lollipop care mi se pare destul de reușită și e un bun rival pentru Windows. Cu trecerea timpului și Androidul necesită mai multe resurse hardware, însă oferă funcții diferite.

Plusuri: ecran destul de mare, conectivitate 4G, se poate conecta o tastatură (nu e inclusă), arată bine.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Asus ZenPad 10 Z300CL-1L030A e destule de bună din cele mai multe puncte de vedere, chiar și un ecran mai bun era bine venit dar depinde pentru ce-l vreți. Jos e un model similar pentru a vă face o idee și consider că e destul de reușit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu