≡ Meniu

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1A059A, tabletă ieftină și fiabilă

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1A059A eo tabletă ceva mai ieftină decât restul modelelor din serie. E așa pentru că nu are acea husă specială inclusă. E vorba de Asus Audio Cover care are un sistem audio 5.1 și oferă o autonomie de 6 ore de muzică. Acest accesoriu mi se pare destul de util pentru cei care nu folosesc sistemele audio pentru a asculta muzică. Bineînțeles, acest accesoriu afectează prețul într-o oarecare măsură.

Nu e așa de scumpă și pentru că nu are conectivitate 4G. Însă dacă aveți un telefon cu funcție WiFi hotspot atunci vă puteți conecta ușor cu tableta la internet. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1A059A, tabletă ieftină și fiabilă

Intel Atom X3 e alegere corectă când vine vorba de performanțe office/multimedia, totuși, există și alte procesoare care sunt superioare dar numai la jocuri se văd diferențele. Are un ecran de 7 inci cu imagine HD iar vizibilitatea e foarte bună. Tabletele tind să devină un fel de laptopuri mai compacte deoarece există variante chiar și cu 3-4 GB RAM. Nu m-ar mira ca aceste gadgeturi să depășească laptopurile însă asta ține și de sistemul de operare. Pe acest model nu găsiți cel mai nou Android dar există upgrade-uri la ceva mai bun. Are două camere foto doar că cea frontală nu are un senzor așa de mare.

Spațiul intern nu mai e o problemă pe noile tablete deoarece e de 16GB și cred că puteți pune cam orice pe ea. Suportă chiar și carduri de memorie însă nu aș alege unul foarte mare. Chiar dacă nu are 4G, tableta are tehnologie WiFi și chiar și bluetooth. Ca și conectivitate are ieșire audio și dar și port USB de tip micro care e folosit pentru a încărca dispozitivul dar și pentru a transfera fișiere (dacă folosiți acel cablu de date).

Plusuri: greutatea scăzută, fiabilitate, design elegant, performanțe ridicate, multitasking etc.
Minusuri: camera frontală putea fi mai bună.

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1A059A e variante pe negru fără acea husă inteligentă, dar există tablete similare și pe alb sau argintiu. Prezentarea de mai jos e cu o tabletă destul de similară și care nu diferă față de cea de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu