≡ Meniu

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1A061A, tabletă cu Power case

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1A061A e ceva mai scump decât restul deoarece vine cu capac special pe spate – Power Case, iar cu acela autonomia crește la 12 ore. Mai există variante care au chiar și acea husă – Case Audio, care la fel măresc autonomia tabletei (cu 6 ore). Am observat că acest aspect e singura diferență între tablete dar și culoarea e diferită. Această variantă e pe negru, dar există și pe alb sau argintiu. Chiar dacă modelul de jos nu are acea husă specială, o boxă portabilă e mult mai puternică dar calitatea 5.1 nu e prezentă la orice gadget.

Dacă o astfel de tabletă nu e pe gustul vostru, atunci aveți de ales între una cu Windows sau cu ecran mai mare. Nu aș alege un foarte ieftină deoarece nu oferă nimic interesant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1A061A, tabletă cu Power case

Chiar dacă pentru mulți spațiul intern e de ajuns, un card poate fi util pentru a instala aplicațiile ori pentru a ține diverse fișiere media. Acest model suportă cel mult un card de 128GB. Același procesor Intel Atom e prezent și pe alte tablete similare – Atom X3 Quad Core. Consider că o memorie de 2GB de RAM e satisfăcătoare și cu atâtea aplicații chiar nu așa alege o tabletă cu 1GB.

Cu cât are mai multă memorie cu atât e mai bine. Deci performanțele ei nu vor fi afectate iar în mod office, tableta chiar nu are nevoie de așa componente. Unele aplicații pot să ceară mai multe resurse, de aceea există și astfel de tablete. O tabletă poate fi folosită precum o consolă portabilă în special dacă e foarte accesibilă.

Plusuri: arată bine, e ușoară, fiabilă, autonomie mare de lucru, performanțe pe măsură etc.
Minusuri: nu are o cameră frontală prea performantă.

Acest gadget poate concura cu un mini laptop chiar dacă sistemul de operare e diferit. Android evoluează și accesul la informații e instant, de aceea mult aleg Androidul. Asus ZenPad 7.0 Z370C-1A061A nu e o tabletă cu ecran mare însă acest aspect ar influența greutatea ei dar și felul cum o folosiți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu