≡ Meniu

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B051A, tabletă cu ecran IPS și bluetooth

Tableta Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B051A nu e foarte mare și se poate observa din numele său. Arată bine pe alb dar și pe negru dacă vreți să nu iasă așa în evidență acel design. Am pus o poză pentru a vă face o idee, dar cred că și acel clip de la final ar fi de folos pentru cei care nu au mai văzut acest model. Un laptop nu se compară cu o tabletă mică, dar poate cu cea de 10 inci deoarece la aceea se poate conecta o tastatură.

Alternativele sunt tabletele mai mari din aceeași serie sau poate de la un alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B051A, tabletă cu ecran IPS și bluetooth

Configurația sa e una cu procesor Quad Core, 2GB de RAM, spațiu intern de 16GB și placă video Intel. Aceleași componente le găsiți și pe variantele de 10 inci, adică mai mari. Fiind o tabletă mai mică, nu e nevoie de un ecran cu rezoluție prea mare. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune deoarece panoul e de tip IPS (e utilă această dotare în special pentru monitoare sau alte ecrane mari).

Consider că o memorie RAM de 2GB și un spațiu intern de 16GB e de ajuns. Dotările sale sunt următoarele: slot pentru card, camerele foto, difuzoare, bluetooth, WiFi etc. E o tabletă cu greutate redusă, GPS și cele mai uzuale porturi. Mă refer la ieșirea audio, USB de tip micro dar are și conectivitate WiFi + bluetooth (se pot conecta periferice wireless la aceasta). Sistemul de operare e Android versiunea 4.4 KitKat, dar tabletele mai mari au versiunea 5.0.

Plusuri: ecran decent, memorie RAM decentă, spațiu de stocare mare, cameră principală mare și altele.
Minusuri: nu are Lollipop, dar poate exista un eventual upgrade pe viitor.

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B051A e un gadget destul de bun și care îl recomand oricui deoarece e funcțional și compact. Din clipul de jos vă puteți face o idee despre acest model sau alte variante. Modelul de sus e fără 4G dar voi puteți lua acea variantă doar că nu o veți folosi tot timpul (acasă, mai bine folosiți WiFi-ul deoarece e mai rapid).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu