≡ Meniu

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B052A, tabletă cu Audio Cover

În opinia mea, Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B052A e o tabletă premium ținând cont de componente și acel accesoriu inclus. Bineînțeles, acea husă iasă mai bine în evidență dacă țineți tableta pe birou. Calitatea audio e îmbunătățită însă nu asta contează, ci faptul că nu mai trebui să o țineți în mână. Astfel de tablete ies ușor în evidență iar acea husă are și rol de protecție. Nu avea sens un ecran cu rezoluție mai mare că doar calitatea HD e suficient de bună pentru un ecran de 7 inci.

O recomand deoarece are un preț foarte bun (e la promoție) și nu ar trebui ratată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B052A, tabletă cu Audio Cover

Sper ca următoarele generații de tablete să ofere o experiență multimedia și mai bună deoarece utilizatorii caută ceva special sau diferit. Procesorul său e un Intel Atom cu patru nuclee care nu are un consum mare de energie, astfel că autonomia tabletei e generoasă – 8 ore (dublu față de un laptop). Dacă aveți deja un desktop și vreți un gadget portabil, alegeți o tabletă deoarece aveți acces rapid și ușor la informație. O tabletă de 10 inci e mai grea și nu poate fi ținută într-o mână datorită dimensiunilor.

Nu se mai fabrică tablete așa de grele, iar cea de sus are doar 320 de grame. Nu e o tabletă cu Windows ci cu Android 4.4, iar producătorul va oferi upgrade-uri la versiuni mai noi de Android. Chiar și tabletele cu Windows sunt populare doar că nu orice brand le oferă și e același lucru ca și pe desktop. Adică are aceeași interfață și probabil vă veți plictisi repede de ea. dacă nu vă place pe alb, veți găsi o tabletă similară și pe argintiu sau negru.

Plusuri: arată foarte bine, e ușoară, autonomie mare, fiabilitate, acea husă cu sistem audio 5.1 incorporat.
Minusuri: chiar nimic.

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B052A e tableta ideală deoarece e potrivită ca dimensiuni iar acel accesoriu (husa cu difuzor incorporat) oferă o experiență multimedia unică datorită tehnologii DTS (calitatea e de 6 ori mai bună decât cu difuzorul incorporat – 5.1). Conform producătorului, cu acea husă specială puteți asculta muzică timp de 6 ore.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu