≡ Meniu

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1L054A, tabletă cu Android și procesor Atom

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1L054A e o tabletă ieftină, dar puternică întrucât vine cu procesor quad core și cu 2Gb memorie RAM. Sistemul de operare e unul destul de actual fiind vorba despre Android 4.4, iar asta înseamnă suport pentru diferite aplicații.
Modelul acesta de tabletă se adresează celora care vor o soluție pentru intrat pe net și eventual vizionat filme online (chiar dacă ecranul e unul mic).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un dispozitiv care poate fi conectat la net fără fir prin intermediul wi-fi. Din imaginea de alături poți observa că e vorba despre un model de culoare albă care poate fi cărat și în buzunar deoarece nu e exagerat de mare.

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1L054A, tabletă cu Android și procesor Atom

Ecranul acestui dispozitiv e unul de 7 inci cu rezoluție HD, iar pentru putere de calcul avem procesorul Atom X3-C3200 care e unul quad core. Totul va rula fluent deoarece vine cu 2GB memorie RAM, iar spațiul de stocare e unul mare de 16 giga pentru a putea instala toate aplicațiile de care ai nevoie. Dacă spațiul intern nu vă e suficient atunci acest aparat vine cu posibilitatea conectării unui card de până în 128 de giga.
Softul e Android 4, dar poate că la un moment dat o să fie disponibile versiunile 5 sau 6 în mod oficial sau neoficial.

Există mai multe motive pentru care cineva ar alege acest model, iar printre acestea se numără costul de achiziție mic, că arată bine, că e ușor de folosit și fiabilitatea.
Contra ar fi că nu are un ecran ceva mai mare. (Un ecran mediu de 7 inci are avantajul că dispozitivul e mai ușor de ținut în mână.)

Deci, dacă te interesează un dispozitiv cu care să poți intra pe net ori să te joci diferite jocuri descărcate din Google Play atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Poți face și poze cu aparatul acesta deoarece are o cameră de 5 megapixeli în spate și pentru Skype te poți folosi de cea din față care are 0,3 megapixeli.
Alături am pus un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest tablet PC.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu