≡ Meniu

Asus ZenPad 8.0 Z380KL-1L024A, tabletă albă cu Android 5

Asus ZenPad 8.0 Z380KL-1L024A e o tabletă a anului 2015 dotată cu procesor Snapdragon MSM8916 de tip quad core, ecran de 8 inci HD și spațiu de stocare de 16 giga. Pe lângă aceste lucruri modelul de față vine și cu sistem de operare Android 5 care e unul foarte avansat și vine cu un design nou.
E un gadget excelent de folosit acasă ori la lucru deoarece vine cu suport 4G așa încât să ai acces la internet de mare viteză oriunde.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Mie mi se pare un cost foarte mic deoarece aparatul vine cu ecran HD cu panel IPS. Acest tip de panel/panou te va ajuta să vezi orice la calitate maximă cu niște unghiuri de vizibilitate ok.

Asus ZenPad 8.0 Z380KL-1L024A, tabletă albă cu Android 5

Acest model de tabletă cu ecran de 8 inci e numai bun pentru vizionarea filmelor de pe net, iar jocurile se vor vedea și ele foarte bine. Orice aplicație va rula perfect datorită procesorului quad core și a capacității memoriei de 1GB.
Poți instala multe aplicații deoarece aparatul are o memorie intern de 16 giga. Evident că doar o parte din ea e utilizabilă întrucât restul e ocupat de aplicațiile implicite și de OS.
Vine cu o autonomie normală, producătorul zicând că aparatul e unul cu o baterie care ține vreo 8 ore. Asta o fi adevărat, dar depinde de ce faci cu tableta.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că e disponibil pe mai multe culori, că e performant, că nu costă prea mult și că rulează orice într-un mod fluent.
Contra ar fi că nu are mai mulți RAMi. (Sistemul de operare e tot mai bine făcut și de aceea consumul de resurse e tot mai mic de la o versiune la alta.)

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și să se descurce formidabil la orice sarcină atunci îți recomand modelul de față. Jocurile vor rula excepțional, iar datorită rezoluției 1280×800 pixeli o să poți vedea filme la calitate HD (inclusiv cele de pe Youtube).
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă aparatul de față.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu