≡ Meniu

Asus ZenPad 8.0 Z380KL-1L062A, tabletă cu ecran de 8 inci

Asus ZenPad 8.0 Z380KL-1L062A e o alegere bună deoarece mi se pare destul de mare și puteți pune un stand pentru a avea un control mai bun (ambele mâini libere). Parcă, cu un stand e chiar mai plăcut să navighezi pe web ori chiar să scrii cuiva un mesaj. Accesoriile nu sunt incluse și trebuie luate ulterior. Chiar dacă par puține, voi puteți instala aplicații și din magazin, există multe aplicații gratuite pentru cei interesați. Se poate opta chiar și pentru varianta de 10 inci dacă vă interesează o tastatură fizică (să aveți un gadget convertibil).

E alegerea perfectă dacă nu vreți un model mai mic ori mai mare. Nu cred că ar avea sens să optați pentru un alt brand deoarece nu toate brandurile sunt la fel de experimentate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenPad 8.0 Z380KL-1L062A, tabletă cu ecran de 8 inci

Procesorul său e relativ același adică are tot patru nuclee – Snapdragon, placa video e decentă și pentru jocuri ceva mai detaliate, ar fi bun un model de procesor mai avansat. Prezintă un spațiu de stocare decent dar utilizabil e mai redus. Memoria RAM e una de 2GB care e mai mult decât suficient deoarece sistemul are nevoie de foarte puțină (restule pentru aplicații). Dotările sunt ca la restul doar că are o cameră frontală cu senzor mai mare (2MP în loc de 0.3MP).

Greutatea unei tablete e dată și de dimensiunile ei, adică nu poate fi foarte ușoară dacă are un ecran de 10.1 inci, de exemplu. Oricum, e mult mia ușoară decât un laptop. Sistemul de operare Android mi se pare tot mai reușit și parcă Windows 10 nu mai e așa de interesant, totuși, ar fi fost corect și interesant dacă ar fi existat câteva variante pentru doritori.

Plusuri: arată foarte bine, poate fi ținută într-o mână, e ușoară, are Lollipop și fiabilă.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Asus ZenPad 8.0 Z380KL-1L062A e mai ieftină decât un laptop sau o tabletă cu Windows. Bineînțeles, luăm în considerare că are un sistem de operare diferit și că nu are multe dotări și porturi, e precum un laptop mai compact și performant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu