≡ Meniu

Asus ZenPad ZD300CG-1A020A, tabletă cu tastatură inclusă

Asus ZenPad ZD300CG-1A020A e o variantă bună care față de altele are tastatură inclusă. Mă refer la acea stație de andocare care poate fi folosită sau nu. O astfel de tastatură îi destul de utilă atunci când aveți mult de scris sau pur și simplu nu vă place tastatura virtuală. Deci poate fi folosită și fără acea tastatură ori de câte ori călătoriți și nu vreți să luați cu voi totul. Un laptop e alternativa perfectă pentru cei care vor un altfel de sistem de operare – Windows 10. Bineînțeles, există laptopuri fără Windows iar voi va trebui să instalați ulterior acel sistem de operare.

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul doar tablete ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenPad ZD300CG-1A020A, tabletă cu tastatură inclusă

Procesorul acestui gadget e unul Intel și are 4 nuclee, iar placa video e una corespunzătoare – Mali 450 MP4. Nu prea se mai fabrică tablete cu procesoare Dual Core și e normal pentru că tehnologia avansează. Are un ecran foarte bun – IPS de 10.1 inci cu imagine 800p. Configurația sa mi se pare mai mult decât decentă, adică are 2GB RAM și un spațiu intern de 16GB (se mai poate pune și un card de memorie).

Are două camere foto și nu prea mă impresionează senzorii. Pană la urmă nu prea veți face poze cu tableta dar măcar camera frontală să fie de 2MP pentru cei care vor să o folosească. La capitolul comunicații stă bine pentru că are WiFi, bluetooth și 3G.

Plusuri: are conectivitate 3G, are doar 500 de grame, GPS, spațiu intern mare, ecran HD, bluetooth.
Minusuri: nu are o cameră web prea bună.

Asus ZenPad ZD300CG-1A020A poate fi cea mai bună tabletă din acest buget dar poate fi mai ieftină dacă alegeți pe cea fără tastatură. Poate că nu vă e prea de folos și vă convine mai mult prețul.Există și pe alte culori însă pe negru și argintiu mi se par cele mai elegante alegeri. Pot spune că se adresează celor care vor doar portabilitate deoarece o astfel de tabletă nu oferă multe dotări ori porturi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu